Czy może ktoś z kolegów przerabiał temat zwiększenia mocy do 20 km? Wszystko w nich niby to samo ( 15 i 20) pojemność kok tłoka , srednica nawet zawory do obydwu takie same jedyna różnica jaka znalazłem to 20-stka ma wyższe obroty przy swojej mocy.
załączam tabliczkę z silnika.
a przy okazji niby z znaczeń tego silnika wynika ze posiada ładowanie a u mnie nie ma to kwestia podłączenia kabli , czegoś dodatkowego ( regulator ) czy tyeż ten jednak nie posiada ladowania
Pytanie
Pozio
Czy może ktoś z kolegów przerabiał temat zwiększenia mocy do 20 km? Wszystko w nich niby to samo ( 15 i 20) pojemność kok tłoka , srednica nawet zawory do obydwu takie same jedyna różnica jaka znalazłem to 20-stka ma wyższe obroty przy swojej mocy.
załączam tabliczkę z silnika.
a przy okazji niby z znaczeń tego silnika wynika ze posiada ładowanie a u mnie nie ma to kwestia podłączenia kabli , czegoś dodatkowego ( regulator ) czy tyeż ten jednak nie posiada ladowania
pozdrawiam
Top użytkownicy dla tego pytania
19
12
10
9
Popularne dni
2 Lis
23
20 Mar
16
3 Lis
11
21 Mar
8
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 19 odpowiedzi
Olo1970 12 odpowiedzi
sharkfishing 10 odpowiedzi
Pozio 9 odpowiedzi
Popularne dni
2 Lis 2016
23 odpowiedzi
20 Mar 2020
16 odpowiedzi
3 Lis 2018
11 odpowiedzi
21 Mar 2020
8 odpowiedzi
Popularne posty
womaly23
To źle powiedział
psulek
Tu masz dokładnie: http://www.rib.net/forum/f36/tohatsu-15hp-4-stroke-upgrade-to-20-hp-67678.html
KODZAK1234
o czterosuwie yamaha ta okrągła ta bodajże od 2008 nowsza już nie do przerobienia
Opublikowane grafiki
92 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi