pablo208 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Słabe fotki - z wieczora cykane ..mniej więcej gnie się tak : Aha i pozniej(specjalnie dla Toro) wstawie foty fore po tuningu Może nie napiszę słowa "bulwiasty" Edytowane 13 Stycznia 2017 przez "Paweł" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Koledzy z giełdy zapewne poznają to to to to (było na niej wystawione) ....tym razem nie wędka a coś do jej wykonania zrobione na maxa po taniości. Wiem - miałem mnostwo zapytań na priv ,że szukacie Panowie ekonomicznej wersji wrapera do nauki Rb. Nie każdego stac na wraper za 2 koła ...a inna sprawa,że nie każdy chce tyle wydac jeśli tego fachu jeszcze nie próbował . Dlatego pokaże Wam fajny patent na wraper po taniości ,który w zupelności wystarczy do wykonania od podstaw customa. I jak zwykle u mnie dokladne zestawienie kosztów budowy tego ustrojstwa. 1. Deseczka z obi 80cm na 35cm -20 zeta 2. Sklejka ok- 20zł 3. Silniczek ok 25 zeta z przesyłką. 4. Nakrętki motylki itp ok 10 zeta za wszystko 5. Szyny aluminiowe ok 25zł za dwie sztuki . I tak za ok 95-100zł i wieczór poświęcony na cięcie i wiercenie w sklejce mamy wraperek Wiem również ,że nie jest to tip top wykonanie ,ale uważam,że każdy może coś takiego sam sobie wykonać - nie trzeba wcale talentu jak to widac po mnie Wszystkiego najlepszego i miłego wiercenia i cięcia ps. Płytki sklejki itp można wycinac na dowolne wymiary u mnie mają 6X12 cm i w przypadku suszarki 12X15cm. Co do naciągu nici ...zwykly nagwintowany pręcik i sprężynka oraz motylek ,którym regulujemy naciąganie nici... Edytowane 13 Lutego 2017 przez "Paweł" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A żabę gdzie kupiłeś i jakie musi mieć wymiary ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Żaba to taki trochę większy smużak....na klenie +80 - bardo skuteczna przynęta Tylka Artur niech to bedzie tajemnicą ...nikomu cicho sza...jak chcesz zrobię Ci takiego smużaka ...ostatnio robie imitację dorosłej gęsi Ale to juz na sumy ... Edytowane 13 Lutego 2017 przez "Paweł" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 (edytowane) W końcu udało mi się cyknąć fotki matagiego na gotowo...Toro już chyba fore nie jest bulwiasty co ? W nie dalekiej przyszłości jeszcze kilkoma projekcikami będę uzupełniał wątek. Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2017 przez "Paweł" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Tutaj to juz ciezko doszukac sie czegos bulwiatego Ladna sportowa rekojesc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Sp922ML. Kr system alconite ,skss 17 i kaktus z FC. Bez insertu,ponieważ zależało mi na wyciśnięciu max czułości z tego blanku . U mnie będzie pod sandała " opaskowego ". Po recenzjach Arka i pomacaniu gotowego kija w Centrum Wędkarstwa w Warszawie ,wiedziałem ,że to kij dla mnie Edytowane 4 Listopada 2017 przez "Paweł" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Kolegę od matagi super shore LL. Proszę o kontakt wykasowałem wiadomości nie pamiętam nicku. Pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Sp922ML. Kr system alconite ,skss 17 i kaktus z FC. Bez insertu,ponieważ zależało mi na wyciśnięciu max czułości z tego blanku . U mnie będzie pod sandała " opaskowego ". Po recenzjach Arka i pomacaniu gotowego kija w Centrum Wędkarstwa w Warszawie ,wiedziałem ,że to kij dla mnie A nie lepiej było zrobić na delfinie ? sk2 jest niewygodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 A nie lepiej było zrobić na delfinie ? sk2 jest niewygodny Zalezy dla kogo. Mam chyba ze 4 na SKSS i jakos daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Delfin to nie moja bajka ....nie podoba mi się ten uchwyt okropnie ;( 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zalezy dla kogo. Mam chyba ze 4 na SKSS i jakos daje rade Z insertem czy bez ? Delfin to nie moja bajka ....nie podoba mi się ten uchwyt okropnie ;(Twój cyrk twoje małpy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dokładnie Natomiast skss jest dla mnie bardzo wygodny ,a może to już tylko przyzwyczajenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms72 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Fajna robota, nie ukrywam poprzedni kijek fajniejszy . Ten ciut za surowy (aż zbliżałem foty aby przyjrzeć się krawędziom) Delfin fakt dla mnie również jakiś brzydki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dziękuję za dobre słowa ,natomiast ten właśnie taki miał być. Ostre krawędzie były motywem przewodnim Fajnie ,że ktoś zauważył Następny będzie nie typowy dla mnie bo w pełnej rozdzielczości . Ale to za jakiś czas ,zdjęcia wstawię jak skończę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Z insertem czy bez ? Generalnie ponizej 10lb bez insertu, powyzej 10lb z insertem. Wedki 10lb mam i z insertem i bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ładne kijki wyszły. Ja lubię skss bardzo i jest dla mnie również wygodny.Nie robię przy nich foregripu...Pawle jaki realny ćw obsłuży ta sandczowka? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Marcin,kij zdjalem dziś z szuszarki ...jutro idę na tą wysoka wodę na Wiśle i po kilku godzinnych testach obiecuję napisać dokładna relacje . Jak wspomniałem u mnie ma być pod woby sandaczowe ,dodatkowo do łowienia na gumy max 20gram. Sądząc po sztywności i szybkości tych 12lb powinno to się udać. Dokładnie opiszę jutro kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Wybaczcie kilka literówek , przeważnie piszę z telefonu a tam to auto uzupełnianie często płata figle Edytowane 4 Listopada 2017 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Sp922ML 4-25gram raczej tak bym go opisał. Przynęty ok 20gramowe miota za horyzont . Fajnie rzuca ,już wobkami 4gramowymi. Również odleglości sa zadowalające.Generalnie określil bym go jako kij uniwersalny na dużą rzekę . Da się spokojnie łowić mniejszymi przynętami (choć nie do tego jest moim zdaniem stworzony) ale i bardzo przyjemnie się tym kijem jiguję . Blank jest bardzo elektryczny - jeśli ,ktoś tak jak ja lubi ta ceche w kiju, to Sp922 będzie dobrym wyborem. Ponieważ mimo tylko 12lb drzemie w nim duża moc. Reasumując - Po dzisiejszych testach z kolegą P-pro7 jestem z kija bardzo zadowolony.Pod Wisełkę w sam raz Pozdrawiam Paweł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Z tego miejsca chciałbym podziękować Pawłowi - dałem do lekkiego przezbrojenia kijek, wyszło fajnie i ekspresowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Z tego miejsca chciałbym podziękować Pawłowi - dałem do lekkiego przezbrojenia kijek, wyszło fajnie i ekspresowo.Dzięki za miłe słowa - polecam się na przyszłość Mam trochę czasu więc takie naprawy robie chętnie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 O ubraniu jednego kija i przezbrojeniu dwóch- myślałem ze dwa lata:-) Kije też nie stały bezczynnie w stojaku- to chyba główny motyw tej zwłoki...Gdybym wiedział w jak ekspresowym tempie i z jaką dbałością wykonuje takie operacje Paweł- już dawno bym się zdecydował:-D Raz jeszcze wielkie dzięki za szybkie, staranne dogranie tematu!!!Jeśli będzie coś jeszcze do zrobienia- nie omieszkam skorzystać z Twojego talenta;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Raz jeszcze dziękuję za dobre słowa - staram się jak mogę ,żebyście byli zadowoleni Pozdrawiam i polecam sie na przyszlość ! Edytowane 4 Grudnia 2017 przez "Paweł" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi