pixel Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Trafiła mi się okazja wyjazdu na 2 tygodnie do Alty nad rzekę Alta. Termin dogodny dla mnie. Znajomy który mieszka w tym mieście może mnie przenocować. To dość świeża sprawa i jeszcze nie wiele wiem co, gdzie, jak i za ile. W związku z tym pytanie do doświadczonych w boju. Może ktoś z Was koledzy był nad tą rzeką i może coś więcej powiedzieć. W jakim terminie jechać najlepiej? Które odcinki rzeki warto odwiedzić? No i pytanie podstawowe w zasadzie powinno być na pierwszym miejscu jak z pozwoleniem na wędkowanie - jakie koszty wykupu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na początek taki temacik, użyj tłumacza google jeśli nie czytasz po angielskuhttp://www.salmonfishingforum.com/forums/thread12060.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dzięki za link. Już widzę że jest grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Nie narzekaj, półtora klocka dziennie to nie tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Przy ichniejszych zarobkach tragedii nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Na Islandii są rzeki kilka razy droższe i bez łososi, a w Norwegii są rzeki 10x tańsze i z łososiami. Nocleg i micha to zwykle najtańszy problem przy łowieniu łosośków. Pogadaj z kumplem, niech wystartuje w loterii, jak wygra, to jedź, a jak nie, to .............. sam zdecyduj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi