hunter28 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Hej panowie, szukam i szukam, i tylko w US takie rzeczy maja? Poszukuje microJigów takie 1,gr do 5gr ktos cos wie gdzie moge je nabyć w EU? Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Masz na myśli jigi kręcone na główkach typu konik, z wtopionym krętlikiem i wirującą paletką? Kupowałem je tutaj od jednego z Kolegów, podejrzewam, że wielu jest w stanie podołać takiemu zamówieniu Edytowane 1 Listopada 2016 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Kupowalem ostatnio w pl koniki na hakach matzuo... bodajze w gramaturze 3.5 i 5 gramow.Wykonanie pozostawialo wiele do zyczenia...A i dodam ze po zwazeniu wszystkie oscylowaly w granicach 4, 4 - 5, 6 grama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Małe koniki kupowałem kiedyś u Stepanowa. Były już naprawdę malutkie, chyba nawet ok. 1g. Wykonanie bardzo dobre. Potem to już tylko uderzyć do jakiegoś specjalisty od kręcenia much i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Takie "cuda" brałem od Leszka Fabiańczyka z Białegostoku. W tym roku na "Pstrągu Supraśli" miał trochę takich komplecików. Było w nich po 5 szt. różnej gramatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi