Kokosz Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Kokosz jak ta 3# się sprawdza na górnym Bobrze na nasze lipaski i pstrągi daje radę ? a osiąganie odległości ? może się skuszę na 3 jak trafi się używka jakaś bo 4# za cholerę nie mogę znaleść.Głównie "męczyłem" lipaski i jelce. Zabawa, jak się trafiło z muchą, podczas rójki superowa.Na Sanie też macham tym kijem. Z podanymi linkami nie ma problemów śmignąć linką kilkanaście metrów. Największy jak do tej pory lipień na tą wędkę 46 cm, na przyponie 0,1mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Noo to gruuubo a zarazem cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Lipień z Sanu ???? Czy zaskoczysz mnie i powiesz że z Bobru? Może być 3# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Lipień z Sanu Czy zaskoczysz mnie i powiesz że z Bobru? Może być 3# Lipas z Sanu. Z OS-a.A kijek, tak jak pisałem wyżej, u mnie pracuje pod linkami #4. Więc z niego nie do końca taka #3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharfishing Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Na ff w komisie jest rysik 3 8'6 stopy dam taki mam i jest super wędka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaverikZagan Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Zakupiłem od naszego forumowego kolegi Sage VXP 8,6 4# teraz szukam sznura dobrego pod to Kij piękny i dzięki za transakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi