psulek Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dzisiaj kolega poinformował mnie, że podobno od przyszłego roku ma być zakaz trollingu w OM PZW. Ewentualnie rozpatrywana jest opcja z zaporową opłatą za tą metodą (~ 1000-1500 PLN). Czy ktoś coś słyszał na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dzisiaj kolega poinformował mnie, że podobno od przyszłego roku ma być zakaz trollingu w OM PZW. Ewentualnie rozpatrywana jest opcja z zaporową opłatą za tą metodą (~ 1000-1500 PLN). Czy ktoś coś słyszał na ten temat. To dobrze, czy zle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Kolejny raz mamy do czynienia z podziałem, tym razem na: biednych i bogatych .Poza tym Kwok spokojnie już zastąpił tą metodę z większym powodzeniem , więc nic to nie zmieni , a Sumy nadal będą tłuczone.Nie tędy droga . Edytowane 2 Listopada 2016 przez miramar69 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Psulek zajrzyj do tematu " Okręg Mazowiecki mity, a rzeczywistość " jest tam o tym zakazie dyskusja. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi