Skocz do zawartości
  • 0

Tworzenie miejscówki

chlodnica

Pytanie

Bardzo dużo czasu spędzam na zbiorniku turawskim.Postanowiłem stworzyć nową miejscówkę.Oczywiście naniesiona na GPS :D ,

w tym celu zatopiłem choinkę umocowaną do wielkiego kamulca.Dodatkowo nawrzucałem jeszcze wiele dużych kamieni.

Oczywiście mam nadzieję że turawskim smokom (i nie tylko) ten pomysł się spodoba...Co myślicie o tym?

post-62481-0-31655300-1478119841_thumb.jpg

• Like 5

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

cabage,uwierz.Nie ma takiej opcji...Trzeba rwać ew.odczepiacz. ;)

Dużo wody nad choinką zostało? Masz jakiś obraz z echo jak to wygląda ? Chyba ze masz gps i nie chcesz zdradzać miejscówki ?

Edytowane przez cabage

• 0

http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-smieje/page-572#entry2000671

Same potwory siedzą :) Już widzę początek legend o Turawskim Smoku :) Hehe

...Panie od dna go oderwałem ale nie chciał wyjść skubany :)

• Like 4

• 0

Nasz Dadaj regularnie tworzy takie miejsca - krześliska - na wspomnianym w nazwie Dadaju.

Co do adresu - kiedyś, na jednym z mazurskich, płaskich i równych jak dno płaskiej wanny, niewielkich jezior - budowałem adres wrzucając duże kamienie.

Po jakichś dwudziestu wypadach, okazało się, że okonie polubiły to miejsce. Parę przyzwoitych ryb stamtąd wyjąłem. Niestety nie do końca trafnie wytypowałem adres i z czasem kamienie zakryło.

Sprawdzone przez kolegę nurka  :D

Edytowane przez Dano-g
  • Like 3

• 0

Zależ od tego czy miejsce w którym chcesz tworzyć krzesiska przebiega przez las bo jeśli tak to straż leśna może być tym zainteresowana i możesz ponieś konsekwencje wynikające z ich przepisów poza tym moga się tam zaadoptować nie koniecznie ryby tylko inne zwierzaki jak np. bobry, nutrie itp