chlodnica Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Bardzo dużo czasu spędzam na zbiorniku turawskim.Postanowiłem stworzyć nową miejscówkę.Oczywiście naniesiona na GPS ,w tym celu zatopiłem choinkę umocowaną do wielkiego kamulca.Dodatkowo nawrzucałem jeszcze wiele dużych kamieni.Oczywiście mam nadzieję że turawskim smokom (i nie tylko) ten pomysł się spodoba...Co myślicie o tym? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Choinka bez bombek? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huligan77 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A bombki będą?☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Będą.Jak inni wędkujący stracą przynęty. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARIUSZ 69 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Pewnie już po tygodniu będzie obwieszona bąbkami ,zapewne gama kolorów i rozmiarów bąbek będzie przbogata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Podejrzewam że jednak nie tak szybko.Długo rozmyślałem gdzie ją utworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 coma Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ważne żeby pod choinką pojawiły się prezenty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Tworzyłem miejscówkę głównie z myślą o prezentach pod lub przy niej. Zresztą jak popołudniu spływałem to podjechałem do niej i już drobnica się kręciła. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mirek Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Podobnie kiedyś rybacy robili sztuczne tarliska dla sandacza, zwane "krześliskami". Z kolegami też myślimy o wrzuceniu w pewnie miejsca "naszego" jeziora kilku większych kamieni, głazów aby utworzyć miejscówkę. Pozdr.mk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jak byś potrzebował prezentów typu zlewozmywak, albo regał na prezenty daj znać A tak na poważnie to pierwszy lepszy gumofilc z plecionką 0,20 lub grubszą rozwiąże problem świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 cabage,uwierz.Nie ma takiej opcji...Trzeba rwać ew.odczepiacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Silesian Dream Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jestem ciekawy, jak rozwiąże się sprawa "prezentów" pod tą choineczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Podobnie kiedyś rybacy robili sztuczne tarliska dla sandacza, zwane "krześliskami".Też tak robimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) cabage,uwierz.Nie ma takiej opcji...Trzeba rwać ew.odczepiacz. Dużo wody nad choinką zostało? Masz jakiś obraz z echo jak to wygląda ? Chyba ze masz gps i nie chcesz zdradzać miejscówki ? Edytowane 3 Listopada 2016 przez cabage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Chyba ze masz gps i nie chcesz zdradzać miejscówki ?Oczywista oczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 To dobry pomysł ale chyba szybko skuje lodem i nie będzie prezentów pod choinką .Na wiosnę się przyda dla mamuśki sandałka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DelTor0 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Na wiosne nowa tarlowa miejscowka jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 http://jerkbait.pl/topic/12068-jerkbait-sie-smieje/page-572#entry2000671Same potwory siedzą Już widzę początek legend o Turawskim Smoku Hehe...Panie od dna go oderwałem ale nie chciał wyjść skubany 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Nasz Dadaj regularnie tworzy takie miejsca - krześliska - na wspomnianym w nazwie Dadaju.Co do adresu - kiedyś, na jednym z mazurskich, płaskich i równych jak dno płaskiej wanny, niewielkich jezior - budowałem adres wrzucając duże kamienie.Po jakichś dwudziestu wypadach, okazało się, że okonie polubiły to miejsce. Parę przyzwoitych ryb stamtąd wyjąłem. Niestety nie do końca trafnie wytypowałem adres i z czasem kamienie zakryło.Sprawdzone przez kolegę nurka Edytowane 3 Listopada 2016 przez Dano-g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gringo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Próbował ktoś robić takie krześliska na rzekach? Jest sens próbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Czy to jest aby legalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Próbował ktoś robić takie krześliska na rzekach? Jest sens próbować?Wszystko ma sens jeśli się odpowiednio przygotujesz 4 płyty chodnikowe i kawał drzewa i gra muzyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Czy to jest aby legalne ?Pewnie nie ale na rzece nikt nie udowodni Ci, że wrzuciłeś drzewo do wody. Chyba że Cię ktoś nagra lub złapie na gorącym uczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamo_t Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 No i na dużych rzekach typu Wisla nic to nie da ta rzeka potrafi przemiścić o wiele cięższe elementy niż płyty chodnikowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gringo Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Zdaje sobie sprawę, że na dużych rzekach to ten zabieg wiele nie da. Myślę raczej o małych lub średnich (pojęcie względne). Pozostaje chyba tylko odpowiednio wytypować miejsca pod krześliska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adamo_t Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Zależ od tego czy miejsce w którym chcesz tworzyć krzesiska przebiega przez las bo jeśli tak to straż leśna może być tym zainteresowana i możesz ponieś konsekwencje wynikające z ich przepisów poza tym moga się tam zaadoptować nie koniecznie ryby tylko inne zwierzaki jak np. bobry, nutrie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
chlodnica
Bardzo dużo czasu spędzam na zbiorniku turawskim.Postanowiłem stworzyć nową miejscówkę.Oczywiście naniesiona na GPS
,
w tym celu zatopiłem choinkę umocowaną do wielkiego kamulca.Dodatkowo nawrzucałem jeszcze wiele dużych kamieni.
Oczywiście mam nadzieję że turawskim smokom (i nie tylko) ten pomysł się spodoba...Co myślicie o tym?
46 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi