Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 GuZ'ik a Ciebie co tak ostatnio wzięło na casta? Bo już w spinie dobrnalem sprzetowo do konca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Patrząc na schemat wiązałoby sie to z wierceniem otworu w głównym kole przekładni i przykręceniem ustrojstwa, pozniej dobrać wielość tarczy hamulcowej itp itd. Guzu wzięło na terkotke do casta To raczej skupie sie na teoretycznych aspektach tego stille Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bo już w spinie dobrnalem sprzetowo do konca ?ale końca czego? bo chyba nie internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ale końca czego? bo chyba nie internetu Do konca kablaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 To raczej skupie sie na teoretycznych aspektach tego stille Ale tu masz wszystko - http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4355 - szpula, masa, hamulec, terkotka i cena podobna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Ale tu masz wszystko - http://fishing.shimano.co.jp/product/reel/4355 - szpula, masa, hamulec, terkotka i cena podobna O RANY! To teraz mocno dales, naprawde. Widze zestaw gotowy, wazacy mniej od aktualnie uzywanych kolowrotkow .Ktos w Wawie ma juz taka zabawke ? Ciekaw jestem do jakich zastosowan i w jakich warunkach lowiska sie sprawdza TOTO. Edytowane 3 Listopada 2016 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Mozna sie zrzucić :D w trzech i każdy bedzie miał po 2 dni w poniedziałek odpoczynek ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Tak na szybko Tylko jedno ale - kij o oczko za mocny - w połączeniu z no palms mola do 7 gram, albo jakimś pstragowym kijem bc było by pewnie dalej :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Mozna sie zrzucić :D w trzech i każdy bedzie miał po 2 dni w poniedziałek odpoczynek ;D Ciekawe jak z trwaloscia takiego Finesse mlynka. Ile holi w nurcie wytrzyma zanim zacznie jeczec i trzeszczec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Zbyt mało lowilem na bfs aby odpowiedzieć Ci na to rozumiem ze myślisz o pstrągach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Zbyt mało lowilem na bfs aby odpowiedzieć Ci na to rozumiem ze myślisz o pstrągach ? Tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 powiem CI w przyszlym roku. Aktualnie mam u siebie udostępniony zupelnie okazyjnie dzięki uprzejmości jednego kolegi. Maszyna robi niesamowite wrażenie. Niesamowicie lekki (na tym mi akurat za bardzo nie zalezy) pieknie rzuca, w sumie to nawet bardzo pięknie. A drag sound... mi to niepotrzebne ale jak ktoś lubi to czemu nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 powiem CI w przyszlym roku. Aktualnie mam u siebie udostępniony zupelnie okazyjnie dzięki uprzejmości jednego kolegi. Maszyna robi niesamowite wrażenie. Niesamowicie lekki (na tym mi akurat za bardzo nie zalezy) pieknie rzuca, w sumie to nawet bardzo pięknie. A drag sound... mi to niepotrzebne ale jak ktoś lubi to czemu nie To tylko do UL sprzęt?Na letnie bolenie za slaby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Daniel, Aldek BFS XG na pstrągi śmiało. Nawet najlżejszymi woblerami można nim łowić. U mnie od wiosny łowi i jeszcze działa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ja bym ostrożnie podchodził ,pamiętajcie, że większość multików UL stosuje się w JP do metod, gdzie przekładnia praktycznie nie ma "kontaktu" z przynętą, zazwyczaj wybiera tylko luz linki i tyle co w trakcie ściągania już do łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 ja bym ostrożnie podchodził ,pamiętajcie, że większość multików UL stosuje się w JP do metod, gdzie przekładnia praktycznie nie ma "kontaktu" z przynętą, zazwyczaj wybiera tylko luz linki i tyle co w trakcie ściągania już do łódkidlatego z tym boleniowaniem to ja bym sie za bardzo nie rozpędzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 guzu rozumiem ze najbardziej Ci brakuje klikajacego hamulca? moze w takim razie prosciej jest zakupic cały set klikajacego hamulca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 To tylko do UL sprzęt?Na letnie bolenie za slaby?moim zdaniem do Twojego boleniowania troche go szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja również bym go nie użył do boleniowania, wybrałbym coś z SV i TWS od Daiwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja również bym go nie użył do boleniowania, wybrałbym coś z SV i TWS od Daiwy.Polać mu!Dobrze prawi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Pytalem o boleniowanie, bo mniej wiecej brania i przeciazenia moga byc zblizone do takiego lowienia.Brania i przeciazenia podczas mojego lowienia.Same przynety nie pracuja jak woblery, lekkie sa. Minimalny opor w wodzie podczas prowadzenia (nieporownywalny z zadna wirowka czy wahadlem). Tylko te brania i jatka na krotkim dyszlu Zeby szpulka nie wyszla z korpusu przy braniu metr od szczytowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 guzu rozumiem ze najbardziej Ci brakuje klikajacego hamulca? moze w takim razie prosciej jest zakupic cały set klikajacego hamulca? TERKOCZACEGO hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ja również bym go nie użył do boleniowania, wybrałbym coś z SV i TWS od Daiwy.Z terkotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 http://www.ebay.com/itm/Drag-Clicker-Kit-for-Daiwa-Tatula-100-103-150HD-200HD-Zillion-TW-1516-1016sv-tw-/291926699201?hash=item43f82fecc1:g:VGsAAOSw4UtWThs~ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 http://www.ebay.com/itm/Drag-Clicker-Kit-for-Daiwa-Tatula-100-103-150HD-200HD-Zillion-TW-1516-1016sv-tw-/291926699201?hash=item43f82fecc1:g:VGsAAOSw4UtWThs~Wow Russian hand made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi