Kuba Standera Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Kolejna Sztuka już w drodze.W tym numerze - jeziorowe łowy.Będzie sporo na ten temat, ciekawe artykuły napisane przez ludzi z olbrzymim doświadczeniem, w tym numerze piszą Igor Glinda, Marcin Sułkowski - Bigos, Piotr Konieczny, Robert Tobiasz, Antonii Bogdan, Tomek Wieczorek - Wieczny.W tym numerze zamiast muchy nasi prenumeratorzy otrzymają płytę z muzyką - kilka utworów zespołu Jazz & Fly Fishing, z którym obszerny wywiad otwiera ten numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czekam z niecierpliwością. Kuba, czy możesz dosłać mi jeszcze nr 1, 2, 3 oraz 5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Marek wyluzuj .Muszkarz na całego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Joziwłaśnie jestem na etapie kompletowania narzędzi oraz materiałów.Myślę , że w przyszłym tygodniu powinny do mnie dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 wyślij maila na redakcja@sztukalowienia.plOni się zajmują wysyłką, egzemplarze archiwalne są u nich dostępne po 19,90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Na redakcyjnych stronach można już zapoznać się okładką nowego wydania (nr 8?). Kiedy więc ukarze się najświeższy numer Sz.Ł.?Pytam bo straciłem rachubę czasu, a przydało by się zakupić gdzieś gazetkę jeszcze przed wyjazdem na urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nowy numer, 9 nie 8 ukazał się ok 2 tygodni temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiz1 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź.Widać tym razem mój kioskarz zawalił sprawę, pędzę do Empiku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nie łatwiej prenumeratę?Pod drzwi, każdy numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi