meme174 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 wygugloowane bd 2500 i 3000 mają te same body wiec 3500 jest na bank wieksza przekladnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Na tym filmiku na poprzedniej stronie to widac - albo gosc ma lapy jak bochenki albo 3000 to malutki kolowrotek (w sensie body) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Fajna propozycja pod oranie za zanderem, wklejcie proszę foto jak ktoś kupi, ciekawi mnie czy faktycznie 2500—3000 to te same body. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Obiecuję, że jak kupię 3000,3500 i 4500 postawię koło znanych turków i pstryknę parę ujęć, ale to pewnie będzie za jakiś miesiąc albo pod koniec roku... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Super, czekam cierpliwie w takim razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Fajna propozycja pod oranie za zanderem, wklejcie proszę foto jak ktoś kupi, ciekawi mnie czy faktycznie 2500—3000 to te same body.na 90% te same body Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 @Meme jak młynek przyjdzie nie zapomnij się pochwalić, od razu rozwiejemy wątpliwości ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Witam,a jakie są wasze opinie nt łożyskowania rolki prowadzącej linkę? Jest łożyskowanie na tulejkach z tworzywa, da radę na dłuższy czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Trudno powiedzieć jak będzie w tym przypadku ale ja osobiście mam bardzo dobre doświadczenia z tego typu łożyskowaniem - tulejkami.Ponad 10 lat użytkowałem intensywnie Daiwę SS Whisker 1300 i 1600 w których było takie łożyskowanie a rolka była zrobiona z SIC i nic się absolutnie nie działo, żyłka i plecionki się nie skręcały rolka kręciła się zawsze płynnie.Poza tym teflonowa tulejka zawsze będzie tańsza od łożycha Dla majsterkowiczów pewnie nie będzie problemu z wymianą bo przynajmniej to co widać na zdjęciach u Howka wygląda tak grubo że powinno jakieś łożycho pasować, tylko może nie być potrzeby wymiany czegoś co działa i nie może szumieć na coś co po czasie z pewnością zacznie szumieć i zgrzytać... Edytowane 5 Listopada 2016 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Jak dla mnie tuleja teflonowa jest bardziej bezobsługowa, łatwe i proste rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 @Meme jak młynek przyjdzie nie zapomnij się pochwalić, od razu rozwiejemy wątpliwości ????Jasne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Wiem, że to nowość ale może ktoś zna odpowiedź czy będą pasować szpule od R4? Myślę o zakupie 2000-ki pod okonia, tak na próbę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 wygugloowane bd 2500 i 3000 mają te same body wiec 3500 jest na bank wieksza przekladnia Do tej pory jeśli model 2500 miał korpus i przekładnię od 3000, to był oznaczany 2500R. Było zatem bez mniemanologii wiadomo,że że dany model ma korpus od 3000 a szpulę i rotor od 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Ale to chyba nie tyczyło sie kołowrotków SW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 W FM już są, puki co niedostępne ale ceny widoczne,szkoda że 3000 ma przełożenie 5.6:1 zamiast 4,8:1 ale chyba na 3000 się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 W FM nie moge ich namierzyć, podeślesz link ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-bg-g23-a15-p570-k18758.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 W FM nie moge ich namierzyć, podeślesz link ? W morskich kolowrotkach szukaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Byłem w morskich nie było.... nie pomyślałem o surfcastingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Również przymierzam się do rozmiaru 2500 lub 3000. Rączka jest składana czy stała? Ciężko że zdjęć wywnioskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Byłem w morskich nie było.... nie pomyślałem o surfcastingu W morskim tez jest https://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/daiwa-bg-g7-a15-p570-k18758.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Cena w FM całkiem przyzwoita, za GB 4500 w Digitaka po kursie PayPal wychodzi zakup droższy o dobre 80 pln a jeszcze Vat ze 150 pln można się spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 to już nie wiem " gdzie ja paczam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Napisałem do FM, mają być po 15 na magazynie... w niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Po 15 - stym czy po 15- stej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi