rally Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Smarowaliście dodatkowo swoje BG po zakupie jakimś smarem, czy po prostu łowione jak kupione ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Smarowaliście dodatkowo swoje BG po zakupie jakimś smarem, czy po prostu łowione jak kupione ? Lowione jak kupione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 moje także łowione jak kupione a 3000 po kępieli w solance była pod prysznicem i.... jak to mówią w kieleckim "prysznic i tyż nic' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Dziś 5h.w ostrym deszczu,ciągła longi 3 i dalej ok.bez pukow stuköw ...tylko tej wielkiej kur....na kiju brak aby przetestowała solidnie hamulec .???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wczoraj doszła do mnie w rozmiarze 2500. Idealnie nawinęła linkę Variwasa Avani sea bass 1 pe z podkładem zdjętą ze stelki 4000 ,Kręci na sucho niczym Morethan Ten model celowałem do zwijania okoniowych komet 3-4 Meppsa oraz skakania po dnie jigami sandałowtymi.W najbliższej przyszłości planowany 3000 pod bolasa z przedłużonym do 290cm PST 895 .Na tą chwilę tylko fotelowa onana ,może jak dzisiaj wiatr osłabnie będą testy terenowe Ogólnie pierwsze wrażenie bardzo pozytywne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisiAAAA Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Wczoraj doszła do mnie w rozmiarze 2500. .... Gdzie kupiłeś? Jakiś link? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Gdzie kupiłeś? Jakiś link?http://www.wedkarskisprzet.pl/product_info.php?products_id=6314Załapałem się jeszcze na 10% zniżkę z okazji 10-lecia sklepu. Mój egzemplarz ochrzczony,wczoraj kilka fajnych garbów o wypasiony szczupły 85cm.Pracował intensywnie pod obrotówkami Mepps comet 4 i lekkimi wachadłami oraz wobki Rapala DT 4-5cm.Zwijał bez najmniejszych oporów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 jaka jest dlugosc ramienia korbki w tym 2500 ? wie ktos moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Jest około 3-4mm dłuższa, niż w Certate 3000, jak sądzę. Różnica, w kręceniu, odczuwalna wyraźnie. Niestety, nie mam jak pomierzyć (brak pomysłu). Wygląda to tak: Edytowane 8 Lipca 2017 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Też się przymierzam do zakupu w rozmiarze 2500 , niestety w sklepie nie było do obejrzenia . Widziałem tylko 3000 - w tej cenie kołowrotek sprawia super wrażenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Jest około 3-4mm dłuższa, niż w Certate 3000, jak sądzę. Różnica, w kręceniu, odczuwalna wyraźnie. Niestety, nie mam jak pomierzyć (brak pomysłu). czyli jakies 57-58 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 60mm ma korba w BG3000 czyli 5mm więcej niz w Certate 3000. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Szukam zapasowej szpuli, zadzwoniłem do warciak fishing. Pizduś mi powiedział, że jak kupiłem kołowrotek w Japonii to - dzwoń do Japonii. Dobry sklep, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario_s Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Szukam zapasowej szpuli, zadzwoniłem do warciak fishing. Pizduś mi powiedział, że jak kupiłem kołowrotek w Japonii to - dzwoń do Japonii. Dobry sklep, polecam a ja mam inna ciekawostke z nim. Zakupilem kolowrotek, ktory jak sie okazalo - niedomaga, wyslalem info jak ma przebiegac reklamacja, odpowiedz: "odeslac do nas". Bez zadnego formularza reklamacyjnego itp.. Czas odpowiedzi to juz pomijam. Edytowane 8 Lipca 2017 przez mario_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Zapasowe szpulki... Ktoś, coś wie na temat dostępności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 zadzwoniłem do warciak fishing. Pizduś mi powiedział, że jak kupiłem kołowrotek w Japonii to - dzwoń do Japonii. Dobry sklep, polecam Też miałem "przyjemność" z tym Panem. Nie zagłębiając się w szczegóły, odradzam... Jeśli kogoś interesują szczegóły zapraszam na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Wracając do wątku,- dziś odebrałem szpule zapasowe do 3000 i 3500, każda z nich kosztowała 30 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Mój 3000 dostał stuków na osi po tygodniu trociowania,przekładnia nadal masło chociaż po dniu łowienia w deszczu trochę szumi oporowka. Taki młynek to w gratisie na testy daiwa powinna mi wypożyczyć ????Arku,dałoby radę załatwić taką szpulę do 3000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Arku,dałoby radę załatwić taką szpulę do 3000?Oczywiście, że "dało by radę" tylko nie wiem czy się opłaca bo finalnie wyjdzie cię ten zabieg ok 50 E z wysyłką do polski. Co do czasu oczekiwania też nie mam pewności bo,- zamówiłem 2 szt 3000 i jedną 3500 z czego przeszła 1 szt 3000 i 1 szt 3500 a na drugą 3000 muszę jeszcze zaczekać, sprzedawca nie potrafił określić kiedy to będzie...Musze też wspomnieć o pewnej dziwnej do sprawie, która mnie bardzo zaskoczyła.Nawinąłem na zamówioną szpule podkład i plecionkę i nawój pozostawia wiele do życzenia a w oryginalnej jest idealnie, co od razu wywołało u mnie podejrzenie o być może niezbyt precyzyjnym wykonaniu szpul zapasowych... Edytowane 17 Lipca 2017 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Oczywiście, że "dało by radę" tylko nie wiem czy się opłaca bo finalnie wyjdzie cię ten zabieg ok 50 E z wysyłką do polski. Co do czasu oczekiwania też nie mam pewności bo,- zamówiłem 2 szt 3000 i jedną 3500 z czego przeszła 1 szt 3000 i 1 szt 3500 a na drugą 3000 muszę jeszcze zaczekać, sprzedawca nie potrafił określić kiedy to będzie...Musze też wspomnieć o pewnej dziwnej do sprawie, która mnie bardzo zaskoczyła.Nawinąłem na zamówioną szpule podkład i plecionkę i nawój pozostawia wiele do życzenia a w oryginalnej jest idealnie, co od razu wywołało u mnie podejrzenie o być może niezbyt precyzyjnym wykonaniu szpul zapasowych...Żaden producent nie rozgranicza produkcji szpul głównych ze szpulami zapasowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Też mi się tak od zawsze wydawało,- tym niemniej trudno zaprzeczyć temu co leży przed moim nosem.Bardziej prawdopodobne jest, ze to wynik chińskiego reżimu technologicznego lub przypadku Edytowane 18 Lipca 2017 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Też mi się tak od zawsze wydawało,- tym niemniej trudno zaprzeczyć temu co leży przed moim nosem.Bardziej prawdopodobne jest, ze to wynik chińskiego reżimu technologicznego lub przypadku Nie przykleiła Ci się może przypadkiem do szpuli jakaś dodatkowa podkładka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To sprawdziłem jako pierwsze w nowej BG nie jest to możliwe bo zabezpiecza przed tym taki mały O-ring na osi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 (edytowane) Może pytanie zabrzmi głupio, ale czy do BG pasują szpule R4? Edytowane 18 Lipca 2017 przez elpojo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Nie pasują - inne osadzenie szpuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi