yankis Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak to cholerstwo wyłączyć, mam zawalona skrzynkę z wątku powitalnego. Nie mam żadnej subskrypcji w profilu, wszystko wyłączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 A nie masz innych? Zerknąłeś w profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychun Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wejdź w watek którego nie chcesz subskrybować i nad pierwszym postem na stronie jest przycisk Porzuć subskrybcję tego wątku (lewy górny róg).Sporo w skrypcie tego forum jest błędów, m.in. ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Czy ktoś jeszcze dostaje maile z subskrypcją, ale bez treści wiadomości? Tylko link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Czy ktoś jeszcze dostaje maile z subskrypcją, ale bez treści wiadomości? Tylko link? U mnie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Czy ktoś jeszcze dostaje maile z subskrypcją, ale bez treści wiadomości? Tylko link? U mnie to samo. Ja także tak mam, może ktoś da rade, przywrócić opcje jaka była,z treścią postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Spokojnie, zostana przywrocone najszybciej jak jest to mozliwe. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wcześniej było tak, ze w subskrybowanym wątku, wszystkie wiadomości szły na e-mail, teraz tylko jedna wiadomość. Da się powrócić do pierwotnego stanu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Trwają prace nad zmianami na forum - będzie inny model subskrybcji. Tutaj już nie będę poprawiał - nawet, szczerze mówiąc, nie wiem dlaczego to nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 czy działa? Bo dzisiaj zerknąłem co było nie tak i już powinny do Was dochodzić wiadomości z subskrybcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
yankis
Jak to cholerstwo wyłączyć, mam zawalona skrzynkę z wątku powitalnego. Nie mam żadnej subskrypcji w profilu, wszystko wyłączone.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi