lesiewicz Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Tutaj filmik z pracy Bustera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie pokazujesz łamańców. Nie robisz czy... może nie zauważam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nie pokazujesz łamańców. Nie robisz czy... może nie zauważam za bardzo Chodzi Ci o te czteroczęściowe?Na razie prace nad nimi zostały wstrzymane ale na pewno będą.Powstała za to wersje Slash jointed , w wersji płytko i głęboko chodzącej.Już niedługo pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tak - właśnie o nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ręcznie zrobić czteroczęściowca to nie problem ale powtórzyć to wielokrotnie to już trudna sztuka.Zresztą co ja Ci Sławku będę pisać ,Ty wiesz doskonale że łatwo nie jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mogę Ci co nieco podpowiedzieć bo patent kiedyś wymyśliłem na łączenie jeszcze inny niż Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 No to jestem ciekawy , dawaj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Tutaj jeszcze filmik z udziałem Bustera w wersji shalow.Filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Świetne przynety, napewno zgłosze sie na wiosne po jakis zestawik Bardzo mnie zaintrygował Buster, pod jaka rybe jest stworzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Świetne przynety, napewno zgłosze sie na wiosne po jakis zestawik Bardzo mnie zaintrygował Buster, pod jaka rybe jest stworzony? Buster jest przeznaczony w szczególności na szczupaka i suma ale jak to w życiu bywa inne ryby w tym sezonie nim nie gardziły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Wersje specjalne Bustera i Rapida po lakierowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Nhooo panie Dareczku ciekawa robota w tym sreberku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Mnie też zauroczyły ale chyba pójdą w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A jakie maja gabaryty??cm,waga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 A jakie maja gabaryty??cm,waga?Rozumie że pytasz o Bustery?Długość 8cm i waga ok 19g. pływające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Patent dotarł robisz próby u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Dotarł ,dotarł.Ale coś podobnego już robiłem i chyba zostane przy swoim bo daje możliwość wymiany części woblera.Ale dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Coś nowego na ten sezon - pod klenia,jazia, okonia, pstrąga..Testowane intensywnie w zeszłym roku.5,5cm - mocno zamiatające. Teraz pracuję nad wersjami kolorystycznymi i nazwami do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Filmik zrobiony na szybko, z pracą woblera bez nazwy -jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 I jeszcze jeden z filmik z maleństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Praca prypka wcale nie taka drobna? nie widzę też migotania? czy coś nie tak z filmem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Film nagrywany z bliska (20 cm) więc wrażenie jest jakby wobler był większy, przez co akcja wydaje się być intensywniejsza. A migotliwość ciężka do sfilmowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Trochę odświeżona strona Quick Bait.Dodane nowe modele woblerów i nowe kolory.Zapraszam http://www.quickbait.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Co tu dużo pisać po prostu jedne z najbardziej dopracowanych przynęt na świecie , pamiętam jak pierwszy raz zobaczyłem je w pudełku kolegi , rękę dałbym se uciąć ze to MADE IN JAPAN i co i bym tera ręki nie miał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Coś na majówkę.W zeszłym roku testowane, a w tym trochę poprawione i gotowe do pierwszomajowych testów.Jakoś pociągło mnie znowu do alu a jak to wyszło oceńcie sami.Dł - 8cmWaga - 14gPraca pokazana będzie na filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi