Skocz do zawartości

Woblery BT

Rekomendowane odpowiedzi

Darek - jak zykle kawal solidnej roboty... no i to zdobienie... sam mniodek :D

Dzięki Rafał, właśnie urosłem o kilka cm. :lol:

Zobaczymy 1 lub 3 Maja co na to bolki powiedzą. Jestem cholernie wyposzczony, więc będę orał za rzecznymi torpedami od świtu do zmierzchu. :mellow:

Z wyglądu podobają mi się. Jeszcze ciekawe jak praca bo z tym różnie bywa, ale może być dobrze.

wujek

Tak, praca jest najważniejsza dla tego w tym roku wprowadziłem małe poprawki co by jeszcze bardziej zdrobnić ich akcję. Poprzednie wersje miały trochę szerszy i dłuższy ster co owocowało szerszymi wychyleniami.

Coś na majówkę.

W zeszłym roku testowane, a w tym trochę poprawione i gotowe do pierwszomajowych testów.

Jakoś pociągło mnie znowu do alu a jak to wyszło oceńcie sami.

Dł - 8cm

Waga - 14g

Praca pokazana będzie na filmie.

Folia 2 i 3 od góry najbardziej mi się podoba.Zakryte krawędzie sterów w woblerach a przede wszystkim swój styl.

Łączenie kalkomanii z malowaniem na bdb.poziomie.Odnośnie Kleniowo Jaziowych tu to już bardzo mocno na plus,całkiem inne podejście można by rzez nowatorskie co do kształtu przy zachowaniu pożądanej pracy.

Dzięki za opinię Tomy.

Niestety zdjęcia robiłem na szybko i aparat nie oddał całego uroku folii alu.

Folijka jest po przecierce i pod słońce fajnie się mieni.Szczególnie 4od góry ma fajną przecierkę bo linia boczna jest przetarta w innym kierunku. co w słońcu powoduje zwiększenie efektu migotania.

Ogólnie polecam eksperymenty z folią alu ale tylko na małych woblerkach, bo przy większych typu ZygZag mogą powstawać pęcherze.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...