Gruzin Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Dopiero zaglądnąłem, boleniówki i kleniówki bajer. I do tego praca boleniówki...gratuluję udanej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 o żesz kurde... lesiewicz teraz to pojechales po bandzie... spac nie bede mogl... a tu taka dobra pora na bigmamas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Coś nowego do trolingu za big mamą. Jeszcze wersja testowa.28cm (sam korpus), 165g wagi.Bomba!i stery mi się bardzo podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 W tych przynętach trollingowych 28cm to dobrze widzę że są cztery uchwyty do mocowania linki? I pewnie w zależności na którym uchwycie jest przynęta tym głębiej schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Tak i pewnie nieco inaczej pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 W tych przynętach trollingowych 28cm to dobrze widzę że są cztery uchwyty do mocowania linki? I pewnie w zależności na którym uchwycie jest przynęta tym głębiej schodzi?Zgadza się.Są cztery uchwyty do mocowania linki i jak słusznie zauważyłeś na każdym pracuje na innej głębokości.Do tego jego praca jest mocniejsza lub słabsza zależnie na które oczko podczepisz agrafkę.Właśnie dzisiaj pojechały do Szwecji i Danii na testy, więc już niedługo będę miał dokładniejsze info odnośnie dobrych i złych stron tego mega woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Bardzo fajne, 28 to już kawał wabika... Ale i taka 70-tka przypuszczam, że by już walnęła Jak nie mniejsza. Gratulacje, pozdrawiamWczoraj miałem fajną sytuację przy ustawianiu tych woblerów. Podczas przeciągania wzdłuż pomostu ni stąd ni zowąd obok woblera pojawił się z boku szczupak i przez chwilę płyną obok woblera, co rusz trącając go zamkniętym pyskiem.Po chwili stanął, popatrzył na odpływającego woblera i odpłynął.Szczupak był nie wiele większy od przynęty czyli mógł mieć ok 45cm.Miałem wrażenie że chciał go poderwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 malowanie fantastyczne aero rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wczoraj miałem fajną sytuację przy ustawianiu tych woblerów. Podczas przeciągania wzdłuż pomostu ni stąd ni zowąd obok woblera pojawił się z boku szczupak i przez chwilę płyną obok woblera, co rusz trącając go zamkniętym pyskiem.Po chwili stanął, popatrzył na odpływającego woblera i odpłynął.Szczupak był nie wiele większy od przynęty czyli mógł mieć ok 45cm.Miałem wrażenie że chciał go poderwać. Hehe fajna akcja Teraz ja idę malować - próbować malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Darku te stery mocujesz na wkręty ? Bo coś mi tak tam błyska pod spodem . Ps. Mój młody w zeszły piątek złapał pierwszego swojego bolka , na twoją przynętę także dzięki .Praca boleniówek perfect stery dopracuj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Darku te stery mocujesz na wkręty ? Bo coś mi tak tam błyska pod spodem . Ps. Mój młody w zeszły piątek złapał pierwszego swojego bolka , na twoją przynętę także dzięki .Praca boleniówek perfect stery dopracuj .Tak stery są mocowane na wkręty nierdzewne.Co do boleniówek to będą mieć grubsze stery i trochę inny kształt.Synowi pogratuluj odemnie pierwszego bolesława. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 18 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Tera jest problem bo nie chce na nic innego łowić , kiedyś ja byłem jego numerem jeden mały zdrajca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Tera jest problem bo nie chce na nic innego łowić , kiedyś ja byłem jego numerem jeden mały zdrajca .Następne boleniówki jak zrobię to napiszę na jednym dedykację dla twojego syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wstawiam jeszcze filmik z akcji tego wielkiego woblera.Niestety woda była bardzo zielona więc filmik nie najlepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Nie bałeś sie chodzić po tym pomoście Wiosną woda będzie lepsza... Jestem ciekaw jak jest z różnicą pracy na różnych "oczkach". Grtki super wykonania.Słyszałem, że te białe drapieżniki dzisiaj ładnie biły, próbowałeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Nie bałeś sie chodzić po tym pomoście Wiosną woda będzie lepsza... Jestem ciekaw jak jest z różnicą pracy na różnych "oczkach". Grtki super wykonania.Słyszałem, że te białe drapieżniki dzisiaj ładnie biły, próbowałeś coś?Pomost jeszcze trochę wytrzyma.Bolki waliły obok pomostu aż miło niestety byłem nastawiony tylko na testowanie, ale w Niedzielę jadę trochę pomachać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 20 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 No właśnie słyszałem że dzisiaj szalały jak latem... moze jeszcze coś się uda przechytrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Następne boleniówki jak zrobię to napiszę na jednym dedykację dla twojego syna.Dziękuje bardzo , trudno opisać dźwięk jaki z siebie wydał ale najwyraźniej bardzo się ucieszył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dziękuje bardzo , trudno opisać dźwięk jaki z siebie wydał ale najwyraźniej bardzo się ucieszył .To dawaj imię jakie mam wpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Ten mały amator Quick Baitów ma na imię Maciej .A tak na marginesie mogę domówić jeszcze dwa Rapidy R004 fajnie połapały w tym roku ,i czy może zostały jakieś Klex-iki z 93 wiadomości twojego wątku ooo na przykład takie cukiereczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ten mały amator Quick Baitów ma na imię Maciej .A tak na marginesie mogę domówić jeszcze dwa Rapidy R004 fajnie połapały w tym roku ,i czy może zostały jakieś Klex-iki z 93 wiadomości twojego wątku ooo na przykład takie cukiereczki .Myślę że jeszcze coś się znajdzie z Rapidów.A z klexików na razie nic nie mam, ale będą w przyszłym roku na wiosnę.Jak już będę miał to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Ok daj znać ile numer konta już mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Dla małego amatora Quick baitów boleniowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ogólnie zmieniłem im stery na krótsze i grubsze. Poprzednia wersja miała stery 1,5 a ta ma 2mm.Tutaj małe stadko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dzięki wielkie za pamięć ."Ogólnie zmieniłem im stery na krótsze i grubsze. Poprzednia wersja miała stery 1,5 a ta ma 2mm."Dobre posunięcie ja też zamontowałem w nich ciut krótsze stery 2mm choć na początku miałem troszkę stracha ze wypaczę ich pracę ale wyszło dobrze bolki zweryfikowały pozytywnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi