Skocz do zawartości

Woblery BT

Rekomendowane odpowiedzi

W tych przynętach trollingowych 28cm to dobrze widzę że są cztery uchwyty do mocowania linki? I pewnie w zależności na którym uchwycie jest przynęta tym głębiej schodzi?

Zgadza się.

Są cztery uchwyty do mocowania linki i jak słusznie zauważyłeś na każdym pracuje na innej głębokości.Do tego jego praca jest mocniejsza lub słabsza zależnie na które oczko podczepisz agrafkę.

Właśnie dzisiaj pojechały do Szwecji i Danii na testy, więc już niedługo będę miał dokładniejsze info odnośnie dobrych i złych stron tego mega woblera.

Bardzo fajne, 28 to już kawał wabika... Ale i taka 70-tka przypuszczam, że by już walnęła ;) Jak nie mniejsza. Gratulacje, pozdrawiam

Wczoraj miałem fajną sytuację przy ustawianiu tych woblerów. Podczas przeciągania wzdłuż pomostu ni stąd ni zowąd obok woblera pojawił się z boku szczupak i przez chwilę płyną obok woblera, co rusz trącając go zamkniętym pyskiem.Po chwili stanął, popatrzył na odpływającego woblera i odpłynął.Szczupak był nie wiele większy od przynęty czyli mógł mieć ok 45cm.

Miałem wrażenie że chciał go poderwać. :D

Wczoraj miałem fajną sytuację przy ustawianiu tych woblerów. Podczas przeciągania wzdłuż pomostu ni stąd ni zowąd obok woblera pojawił się z boku szczupak i przez chwilę płyną obok woblera, co rusz trącając go zamkniętym pyskiem.Po chwili stanął, popatrzył na odpływającego woblera i odpłynął.Szczupak był nie wiele większy od przynęty czyli mógł mieć ok 45cm.

Miałem wrażenie że chciał go poderwać. :D

Hehe fajna akcja :) Teraz ja idę malować - próbować malować... ;)

Darku te stery mocujesz na wkręty ? Bo coś mi tak tam błyska pod spodem :D .

Ps. Mój młody w zeszły piątek złapał pierwszego swojego bolka , na twoją przynętę :) także dzięki .

Praca boleniówek perfect stery dopracuj :lol: .

Tak stery są mocowane na wkręty nierdzewne.

Co do boleniówek to będą mieć grubsze stery i trochę inny kształt.

Synowi pogratuluj odemnie pierwszego bolesława.

Nie bałeś sie chodzić po tym pomoście :P

Wiosną woda będzie lepsza... Jestem ciekaw jak jest z różnicą pracy na różnych "oczkach". Grtki super wykonania.

Słyszałem, że te białe drapieżniki dzisiaj ładnie biły, próbowałeś coś?

Pomost jeszcze trochę wytrzyma.

Bolki waliły obok pomostu aż miło niestety byłem nastawiony tylko na testowanie, ale w Niedzielę jadę trochę pomachać.

Ten mały amator Quick Baitów ma na imię Maciej :) .

A tak na marginesie mogę domówić jeszcze dwa Rapidy R004 fajnie połapały w tym roku :) ,

i czy może zostały jakieś Klex-iki z 93 wiadomości twojego wątku ooo na przykład takie cukiereczki .

post-49788-0-76357800-1351295327_thumb.jpg

Ten mały amator Quick Baitów ma na imię Maciej :) .

A tak na marginesie mogę domówić jeszcze dwa Rapidy R004 fajnie połapały w tym roku :) ,

i czy może zostały jakieś Klex-iki z 93 wiadomości twojego wątku ooo na przykład takie cukiereczki .

post-49788-0-76357800-1351295327_thumb.jpg

Myślę że jeszcze coś się znajdzie z Rapidów.

A z klexików na razie nic nie mam, ale będą w przyszłym roku na wiosnę.

Jak już będę miał to dam Ci znać.

• 5 tygodni później...

Dzięki wielkie za pamięć :D .

"Ogólnie zmieniłem im stery na krótsze i grubsze. Poprzednia wersja miała stery 1,5 a ta ma 2mm."

Dobre posunięcie ja też zamontowałem w nich ciut krótsze stery 2mm choć na początku miałem troszkę stracha ze wypaczę ich pracę ale wyszło dobrze bolki zweryfikowały pozytywnie :D .