madpaw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Genialna praca żuka, jak już będzie w masowej produkcji na bank kupie. Bo mejsc do zastosowania mam sporo dla tego owada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wstawię trochę nowych kolorków na rok 2013.Na początek Buster i Buster S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Tinto i Tinto S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Rodzina Slash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 No i Zig Zag 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 3 i 4 miazga przez duże M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Świetne Buster szkieletor i Zigzag terminator wymiatają konkurencje .Oj Darek masz szczęście ze zima w tym roku taka długa bo już bym się o żuczaki upominał mogą być szkieletory ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Darek dobry towar musisz mieć i się nie wyprzesz.Ten dla mnie jeden do gabloty.Mnie zahipnotyzował ten wzorek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Tomaszu nad Prosną to las samosiejki rośnie sam widziałem tylko kawałek za miasto wyjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Tomaszu nad Prosną to las samosiejki rośnie sam widziałem tylko kawałek za miasto wyjechać .Teraz to już się zawieszam na tym woblerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A ja byłem przeciwny żeby Terminator wszedł do produkcji, ale zostałem przegłosowany.Nowe kolory będą dostępne pod koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (edytowane) Takie nietuzinkowe woblery mogą znaleźć całkiem nowych nabywców , tym bardziej ze wasz rynek zbytu to nie tylko Polska tam ludzie mają mniej problemów co przekłada się na większy luZZZ . Darek musisz częściej za miasto jeździć . Edytowane 23 Marca 2013 przez wedkarzyk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zawsze lubiłem Terminatora tylko nie mogłem nigdy obejrzeć do końca.Zbyt przejmujący był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 odważnie i celnie, świetne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Takie nietuzinkowe woblery mogą znaleźć całkiem nowych nabywców , tym bardziej ze wasz rynek zbytu to nie tylko Polska tam ludzie mają mniej problemów co przekłada się na większy luZZZ . Darek musisz częściej za miasto jeździć .Zainteresowanie za granicą jest spore, szczególnie w Szwecji i Danii tam lubią takie wynalazki.Może nie za to że są to super łowne kolory, ale za to że nie są monotonne i wnoszą świeżość do pudełka.Co do jeżdżenia za miasto wystarczy że wpadnę na godzinkę do lakierni i już widzę świat w lepszych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Zainteresowanie za granicą jest spore, szczególnie w Szwecji i Danii tam lubią takie wynalazki.Może nie za to że są to super łowne kolory, ale za to że nie są monotonne i wnoszą świeżość do pudełka.Co do jeżdżenia za miasto wystarczy że wpadnę na godzinkę do lakierni i już widzę świat w lepszych kolorach. Ciężka pracą zasłużyliście na dobre imię swej marki jak już gdzieś kiedyś pisałem ze to właśnie emigrant pierwszy raz objawił mi QuickBaity dopiero jak dostałem w pudełku to kopara mi opadła polskie :o . Zamiast 100 kilometrów zrobiły do mnie prawie 1000 ale wyglądały tak nieprawdopodobnie chamerykańsko , skąd mogłem wiedzieć . Zdecydowanie za słabo jesteście promowani w kraju czas z tym coś zrobić . I lakiernia jest całkowicie legalna :D LAKIERNIA DLA KAŻDEGO . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 (...)Co do jeżdżenia za miasto wystarczy że wpadnę na godzinkę do lakierni i już widzę świat w lepszych kolorach. Darku, nie wychodź z lakierni! Chapeu bas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Staramy się żeby w naszym kraju też były dostępne.W tym roku, a w sumie w tamtym już coś zaczęło się dziać.Zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Szata graficzna TERMINATORA zabija , choć pierwsze moje skojarzenie było z Helghastami. Pozwole sobie na fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Tak szczerze mówiąc to od terminatora ma tylko oko, reszta to części od motorków np Yamacha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Co by to nie było wygląda genialnie i trzeba przecierać szlaki monotoni ,nikt nie mówi że wobler musi przypominać nature. Takie perełki wprawiają w zachwyt . Szczerze gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kupiłem dziś Zig-Zagi nie moge sie doczekać połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Kupiłem dziś Zig-Zagi nie moge sie doczekać połowów Gratuluję i życzę sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 takie pytanie miałbym do Twórcy. przeglądnałem sobie stronke www. znalazlem formularz. Czy zakupy raczej niehurtowe też wchodzą w grę? za jakiekolwiek info na pw z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 takie pytanie miałbym do Twórcy. przeglądnałem sobie stronke www. znalazlem formularz. Czy zakupy raczej niehurtowe też wchodzą w grę? za jakiekolwiek info na pw z góry dzięki Zamawiać można na adres info@quickbait.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi