Skocz do zawartości

Woblery BT

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Takie nietuzinkowe woblery mogą znaleźć całkiem nowych nabywców , tym bardziej ze wasz rynek zbytu to nie tylko Polska :D  tam ludzie mają mniej problemów co przekłada się na większy luZZZ :D .

Darek musisz częściej za miasto jeździć :D .

Edytowane przez wedkarzyk1

Takie nietuzinkowe woblery mogą znaleźć całkiem nowych nabywców , tym bardziej ze wasz rynek zbytu to nie tylko Polska :D  tam ludzie mają mniej problemów co przekłada się na większy luZZZ :D .

Darek musisz częściej za miasto jeździć :D .

Zainteresowanie za granicą jest spore, szczególnie w Szwecji i Danii tam lubią takie wynalazki.Może nie za to że są to super łowne kolory, ale za to że nie są monotonne i wnoszą świeżość do pudełka.

Co do jeżdżenia za miasto wystarczy że wpadnę na godzinkę do lakierni i już widzę świat w lepszych kolorach. :lol:  :D

Zainteresowanie za granicą jest spore, szczególnie w Szwecji i Danii tam lubią takie wynalazki.Może nie za to że są to super łowne kolory, ale za to że nie są monotonne i wnoszą świeżość do pudełka.

Co do jeżdżenia za miasto wystarczy że wpadnę na godzinkę do lakierni i już widzę świat w lepszych kolorach. :lol:  :D

Ciężka pracą zasłużyliście na dobre imię swej marki jak już gdzieś kiedyś pisałem ze to właśnie emigrant :lol: pierwszy raz objawił mi QuickBaity dopiero jak dostałem w pudełku to kopara mi opadła polskie :o :o :o . Zamiast 100 kilometrów zrobiły do mnie prawie 1000 :lol:  ale wyglądały tak nieprawdopodobnie chamerykańsko , skąd mogłem wiedzieć  :D . Zdecydowanie za słabo jesteście promowani w kraju czas z tym coś zrobić :) .

I lakiernia jest całkowicie legalna :D :D :D LAKIERNIA DLA KAŻDEGO  :D .