dzerwys Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pełna profeska i fajne pomysly, podziwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Pełna profeska i fajne pomysly, podziwiam! Na wzajem.Też podziwiam twoje dzieła i kunszt wykonania.Kiedyś zgłoszę się do Ciebie po kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 super terminator ja chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Nie ma sprawy Darek zrobimy wymianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 o ja nie mogę ale ............ [ aż mnie zatkało ] - po prostu zaje... wobki. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Nie ma sprawy Darek zrobimy wymianke Ok.Napisz co byś chciał to Ci odłożę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 o ja nie mogę ale ............ [ aż mnie zatkało ] - po prostu zaje... wobki. PozdroDzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Tym czasem w Australii: Golden Perch 65cmPrzynęta: Buster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Taki jakiś dziwny ten Leszcz :D .Woow gratuluje okazu , ostatnie jakie widziałem były wielkości dłoni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Nowe przynęty na okazy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 ulala ale malowanie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 fakt... w koncu Green tiger jest czyms innym i nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Mifek pamiętam o tobie.Jak by coś to mam kolor 1,2 i 3.Jak coś to pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Obywatelu Mifek nie bój nic.Ja postarm sie Cie odpowiedno zaspokoić Dam cynk na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Obywatelu Mifek nie bój nic.Ja postarm sie Cie odpowiedno zaspokoić Dam cynk na pw Po takiej deklaracji kolejka chętnych do odpowiedniego zaspokojenia pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 (edytowane) Będę miał w takim razie ręce pełne roboty Edytowane 19 Kwietnia 2013 przez judo 1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Przypomniało mi się że wszystkie boleniówki sprzedałem i w Maju nie będę miał czym łowić, jak to mówią "szewc bez majtek chodzi- czy jakoś tak. Więc dorobiłem sobie kilkadziesiąt sztuk wiedząc że zawita do mnie kilku gości i będę musiał się podzielić.Po spotkaniu z moim kuzynem i kilkoma kumplami zostało mi tylko kilkanaście sztuk. Do tego zrobiłem trochę kleniowych, i z niezłej garstki uchroniłem tylko 3 szt. Oczywiście nie dla siebie ale dla kogoś z forum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Świetne te maluszki z płetewką. Zresztą boleniówki także klasa. Mógłbyś tylko przypomnieć jakie są ich gabaryty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A ja o gabaryty kleniówek zapytam? Super wyglądają Agresywne przelewowce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Darku , ale dałeś nam do wiwatu z tymi boleniówkami . Takie mniamuśne są . Maluszki to już klasa sama w sobie . Będą miały piękną pracę . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Świetne te maluszki z płetewką. Zresztą boleniówki także klasa. Mógłbyś tylko przypomnieć jakie są ich gabaryty?Boleniówki 8cm, 13g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A ja o gabaryty kleniówek zapytam? Super wyglądają Agresywne przelewowce?A kleniówki - 4cm, 2,7g pływające.Tak akcja jest agresywna, tzn. duża częstotliwość drgań przy lekkich wychyleniach. Pracuje nawet przy bardzo powolnym prowadzeniu w wodzie stojącej a w rzeczce o średnim uciągu będzie pracował postawiony w nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A juz mi sie marzyło ze maja max 2,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A juz mi sie marzyło ze maja max 2,5cm No niestety wszystkich nie dam rady zadowolić.Mniejsze są w planach ale to na razie tylko plany.Te idą do kogoś ale nie pamiętam kto je chciał bo skasowałem niechcący tą wiadomość. Ale jak się nie zgłosi to pójdą do kogoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Może do mnie , Darku plissss . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi