lesiewicz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Panowie, ponieważ dostaje dużo privów co do boleniówek to postanowiłem że zostawiam sobie 6szt a resztę czyli 10szt (5 w odcieniu zielona perła i 5 w odcieniu niebieska perła) mogę sprzedać.Info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Dzisiaj na warsztacie wykluły się żuczki.Na razie są blade, ale za kilka dni zaczną dostawać kolorków. Kto wie może złożą jaja i będzie następne pokolenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No i pieknie. Czekam na kolorki i fote pojedynczego egzemplarza by bliżej sie przyjec tym smakolykom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No i pieknie. Czekam na kolorki i fote pojedynczego egzemplarza by bliżej sie przyjec tym smakolykom.Jak się spotkamy to sam oblukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Kijek (a raczej jego naprawa) już załatwiony, więc pozostaje jedynie umówić za jakiś czas na klenie, a powinny się ruszyć w przeciągu 2 tygodni max i porządnie wytestować robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Żuczki dostały kolorów teraz będą uczyć się pływać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wyglądają przepysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Wyszły super Darku, takie jak lubie. Szczególnie dwa malowania są w moim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tutaj w lepszym zbliżeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Bardzo udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Od samego początku mi się podobały.Dograne woblery na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Dzięki ale zobaczymy jak spiszą się w boju.Myślę że będzie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Tutaj mój ulubiony kolor z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Piękny stonowany i od spodu groszek . Będzie zasysany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 (edytowane) Dzisiaj ustawiłem wszystkie żuczki, w sumie nie było zbyt dużo do ustawiania.Praca wyszła rewelacyjna.Część jest 2g a część 1,8g. Co to daje te 0,2 , ano większą pływalność bo praca jest taka sama.Przy 2 gramowych jak łapiesz z agrafką to woblerek jest bardzo wolno tonący, przy 1,8g pływający. Edytowane 4 Maja 2013 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Darku wyszły lepiej niż się spodziewałem , bomba już się nie mogę doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Gdyby nie uraz nadgarstka to siedział bym nad wodą i je tresował.Jeszcze dwa kolorki z bliska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarzyk1 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Darku jak gipsu niema to pół biedy , nie bądź miękki bierz wędę ko ręki :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Darku jak gipsu niema to pół biedy , nie bądź miękki bierz wędę ko ręki :D .No niestety po minucie trzymania kija w ręku drętwieje mi dłoń a w szczególności palce, co jest wkurzające bo tracę czucie.Myślałem że po tygodniu przejdzie a tu coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tutaj mój ulubiony kolor z bliska. Ulubiony prze ciebie Darku, czy przez ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Ulubiony prze ciebie Darku, czy przez ryby Przeze mnie, bo lubią go klenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W sobotę wraz z Maćkiem vel Mefikiem wybraliśmy się na testy żuczków. Pogoda nie dopisała bo temp. spadła z dnia na dzień i do tego wiało.Odnotowaliśmy po kilka pustych brań.Dopiero pod koniec przestało wiać i udało mi się ustrzelić dwa klenie. A tutaj filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 To prawda żuczki pracują super. Najlepsze są te nierególarne odjazdy na boki jak prawdziwy żółtobrzeżek Teraz tylko czekam aż sytuacja na wiśle u mnie sie unormuje do stanu w którym klenie u mnie najlepiej biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Właśnie skończyłem wersję specjalną Gianta, na duże drapieżniki.Trochę zabawy z tym było. Edytowane 11 Czerwca 2013 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 UUUUlala mocne Piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi