Tommek Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Lesiewicz lepiej to zmienić teraz bo później będzie jeszcze gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Lesiewicz lepiej to zmienić teraz bo później będzie jeszcze gorzej Postanowiłem tego nie zmieniać bo nie jest to jakąś upierdliwą rzeczą dla klientów którzy i tak zamawiają z katalogu gdzie wszystko jest przejrzyście opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 a swoja droga... Darku co to za kotwice w giant są zamontowane? ciekawie wyglądaja... ale nie poznaje po budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 a swoja droga... Darku co to za kotwice w giant są zamontowane? ciekawie wyglądaja... ale nie poznaje po budowie...To są bardzo dobre kotwice i ostre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Chciał bym zaprosić wszystkich wędkarzy do konkursu fotograficznego, organizowanego przez firmę Quick Bait.Do wygrania są cenne nagrody:miejsce I: bon o wartości 900zł na wykonanie wędziska według własnego projektu w pracowni ART-ROD z Poznania.miejsce II: zestaw 10 woblerów marki QuickBait.miejsce III: koszulka z logo Quick Bait plus zawieszki zapachowe z logo Quick Bait. Więcej informacji na stronie: http://www.quickbait.com/, oraz https://www.facebook.com/QuickBait?ref=stream&hc_location=timeline Regulamin Konkursu Foto QB.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Dla wszystkich którzy pytają się gdzie można nabyć woblery Quick Bait odpowiadam: Prośba o nie zamieszczanie linków do zewnętrznych miejsc sprzedaży od tego jest giełda lub ogłoszenie płatne. Edytowane 19 Sierpnia 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Z okazji wprowadzenie na rynek naszej nowej przynęty, organizujemy loterię otwartą dla wszystkich. Do przystąpienia wystarczy tylko dać lajka na naszym profilu Facebook. Losowanie nagród odbędzie się 16 września, a wyniki zostaną ogłoszone na naszej stroniewww.quickbait.com i profilu Facebook.Zwycięzcy otrzymają nagrody w ciągu 7 dni od daty ogłoszenia wyników.Zapraszam do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes79 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Polubiłem Was i polubiłem robactwo (pierwsza klasa). Teraz liczę, że rybki też je polubią. Wielkie dzięki. Lubię też konkursy, więc nie przestawajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Polubiłem Was i polubiłem robactwo (pierwsza klasa). Teraz liczę, że rybki też je polubią. Wielkie dzięki. Lubię też konkursy, więc nie przestawajcie Dziękuję w imieniu całego zespołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Czy wasze woblery są dostępne poza granicami kraju, dokładnie w Danii? Wydaje mi się, ze gdzieś w duńskim sklepie je widziałem.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Czy wasze woblery są dostępne poza granicami kraju, dokładnie w Danii? Wydaje mi się, ze gdzieś w duńskim sklepie je widziałem.Pozdrawiam. Zgadza się, sprzedajemy do Dani, Szwecji, Holandii, Słowacji , Australii i jeszcze kilka miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Teraz bawię w repliki ryb.Zabawa przednia i jakieś efekty już wychodzą.Zresztą sami oceńcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Bardzo realistyczny.To odlew na rybie? Czy też od a do z - rękodzieło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 To odlew na rybie.Od a do z pewnych detali się nie uzyska.Próbowałem nawet skanowania i wydruku 3D ale efekty nie były zadowalające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Nadal bawię się w malowanie replik okonia. Wychodzi mi to coraz lepiej, przynajmniej tak mi się wydaje.Nie wiem tylko jak wykończyć, lakierem matowym, połyskiem czy może żywicą.Dlatego proszę o opinię które wykończenie wg. was jest ładniejsze. W macie: W połysku: W żywicy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 żywica jak nic. wyglada jak prosto wyjęty z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Na ryby jako przynętę bym mat założył..na półkę jako ozdoba żywica p.s ładniutkie okoniasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Obstawiam żywicę. Uzasadnienie - bo lubię żywicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Jak dla mnie żywica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Tutaj wykończenie z żywicy z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 To jest to Super robota!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Na tapecie pojawił się sandacz, tzn replika sandacza. Na razie robię drobne poprawki i później to już z górki, a może pod górkę? A tutaj poglądowo dla Tomiego, jak wyglądają detale w postaci łuski. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Nożesz kurcza paka aż mnie ciary przeszły.Pięęęęęknie!!!!!!Coś pięknego a i od razu dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Spoko Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Darek masz podejście . Przepięknie to wygląda . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi