Skocz do zawartości

Woblery BT

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny kurde!! Napisz mi na priva cenę i jaki jest czas oczekiwania i może sie skusze. Troszkę jakoś tak nie naturalnie chudnie w okolicach płetwy grzbietowej. I te żółte centki jakoś tak za mocne. Powinny bardziej sie rozmywac. Ale i tak powala!!!

Kurcze blade a kiedy to będzie bo jeśli to nie jest zadowalający efekt to ja nie wiem ;)

Świetna robota Darek podziwiam Twój talent!

Igor ja bym chciał żeby już było świetnie, ale jak widać na załączonych obrazkach muszę jeszcze popracować nad kolorami i detalami. A detale są najważniejsze.

Wczoraj doszły do mnie zamówione lakiery perłowe przeźroczyste. Okazało się że trochę za dużo zamówiłem bo zamiast napisać w zamówieniu po 250ml to napisałem po 2500 no i teraz chyba będę to pił. :lol:

Lakiery to jakaś nowa seria więc dzisiaj rano zrobiłem test aerografem. Jedno psiknięcie na białą kartkę i cholercia nic nie widać.

post-46053-0-00412300-1401557183_thumb.jpg

Dopiero po przekręceniu kartki ukazał się efekt.

post-46053-0-78465000-1401557229_thumb.jpg

Wcześniejsze perły trzeba było nanosić ze dwa trzy razy żeby uzyskać taki efekt ale te są w dechę.

Świetnie będą się nadawać do wszelkiego rodzaju opalizacji na woblerkach jak i na replikach.

• Like 4

Wczoraj doszły do mnie zamówione lakiery perłowe przeźroczyste. Okazało się że trochę za dużo zamówiłem bo zamiast napisać w zamówieniu po 250ml to napisałem po 2500 no i teraz chyba będę to pił. :lol:

Lakiery to jakaś nowa seria więc dzisiaj rano zrobiłem test aerografem. Jedno psiknięcie na białą kartkę i cholercia nic nie widać.

attachicon.gif1.jpg

Dopiero po przekręceniu kartki ukazał się efekt.

attachicon.gif2.jpg

Wcześniejsze perły trzeba było nanosić ze dwa trzy razy żeby uzyskać taki efekt ale te są w dechę.

Świetnie będą się nadawać do wszelkiego rodzaju opalizacji na woblerkach jak i na replikach.

A jakiej firmy te opalizacje :)

U mnie to dobrze działa, jedynie ograniczam się do malowania ręcznego. Świetny pomysł, popieram takie ruchy :)

Tak pomysł fajny i ciekawy.

Miałem wiele zapytań odnośnie czy można w takim a takim kolorze, czy można jakieś napisy, logo.Ale było też pytanie czy można zdjęcie.

Więc pomyślałem że skoro chcą to czemu nie.

Przygotowałem dużo przykładowych grafik i woblery są już ozdobione, po powrocie z targów Efttex wrzucę tu kilka fotek wszystkich nowości.

Może jak znajdę czas to małą relację z targów też wrzucę.

Dzięki chłopaki za słowa uznania.

Jak by coś nie pasowało, jakiś szczegół to piszcie bo wszystkie uwagi mile widziane.

Tym czasem kończę karpia, oczywiście tutaj go nie pokarze bo to nie to forum.

W planach jeszcze boleń i pstrąg, czekam na wieści z hodowli aż jakiś bolo padnie. Z pstrągiem może być problem bo nie mam na razie skąd wziąć.