Tomy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Ostatnia wieczerza .Dobre. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Jeszcze kilka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Pomysłowość i gama wzorów powala. Od "Ostatniej wieczerzy", przez flagi państw, czachy, po gołe baby Dla każdego coś się znajdzie. Dodaj jeszcze "Kocham cię Tato" i przed dniem ojca będą schodzić jak ciepła bułeczki!A na poważnie - świetny pomysł, brawo. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Bardziej chodzi o pomysłowość zamawiającego, co sobie wymyśli to zrealizujemy. Jak klient będzie chciał grafikę z gołą babą to będzie ją miał, jak będzie chciał dedykacje to wystarczy napisać co. Ale można będzie przysłać swoją grafikę którą naniesiemy na wobler. Edytowane 4 Czerwca 2014 przez lesiewicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Haha świetne to wyszło! pomysł na pewno zostanie doceniony, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Co do flag na woblerach to przewiduję taką serię o wdzięcznej nazwie Patriot.Będzie to mniej więcej coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Czadowe!Będzie hit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Jeszcze odnośnie replik. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Powiem tak.Ja jak bym łowił "Pajki" to na 100% tymi wobkami a na ścianie w pokoju wędkarskim miałbym wszystkie te grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Darku, sto lat i niech Ci kij często trzeszczy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Przyłączam sie również do życzeń. Wszytkiego dobrego i kolejnych stu lat molestowania ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wszystkiego co najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Wszystkim bardzo dziękuję za życzenia i za to że przypomnieliście mi że jestem znowu starszy. Właśnie wróciłem z targów i jestem wyczerpany. Jak tylko się trochę ogarnę to coś napiszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Nasze skromne stoisko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Taki szybki wpis co do targów Efttex.Te targi różnią się od nam znanych targów np. z Poznania chociaż by tym że nie można tam nic kupić. Czyli nie jest to miejsce do handlu detalicznego, tylko typowe targi branżowe gdzie można podpisać umowy lub spotkać się partnerami handlowymi, no i oczywiście oglądać i jeszcze raz oglądać.Wystawców było bez liku i nawet nie zdążyłem obejść tych których sobie zaplanowałem.Z polski było 9 wystawców - Quickbait, Abramis,Aj group, Am group plus, Dragon ,FeelFree eu, Hoblo czyli portal Wędkuję pl.,Lemigo, Graff, oraz wszystkim znana firma Salmo której całą ekipę pozdrawiam.Co do oglądania to było co oglądać, oj było. Nie dosyć że masa nowego towaru który dopiero na targach mogłem pierwszy raz zobaczyć to było tam wielu znakomitych i znanych ludzi ze świata wędkarskiego jak choćby Jakub Vagner z którym wszyscy robili sobie zdjęcia i wypytywali o wszystko co związane z jego pasją.Atmosfera między wystawcami była wręcz wspaniała, wszyscy odwiedzali się na wzajem uśmiechali, gadali i umawiali na spotkania po targach. Mniew zainteresowało stoisko z muchami szczupakowymi pod spina czyli firma Eumer, stoisko z kajakami czyli Firma FeelFree a szczególnie kajak feelfree lure. Dla zainteresowanych rodbuildingiem bardzo dobrze prezentowały się Wyroby firmy Winn. Ich gripy były czymś czego wcześniej nie widziałem i bardzo mi się podobały.O wędkach i przynętach nie będę pisał bo było tego takie zatrzęsienie że nie sposób nawet zapamiętać nazw.Niestety nie okraszę tego streszczenia zdjęciami gdyż ja jako wystawca nie mogłem robić zdjęć innym stoiskom. Jak robiłem zdjęcia naszego boksu, to w sekundę podeszło dwóch ochroniarzy i przypominali o zakazie robienia zdjęć innym wystawcom.Jako że nie chciałem wyjść na kombinatora, po prostu odpuściłem sobie zdjęcia robione ukradkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 siemka kiedy i gdzie można zakupić zig-zaga w tym kolorze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 http://www.quickbait.com/wobler-zigzag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 http://www.quickbait.com/wobler-zigzagWiem kolego o tym sklepie tylko piszę do Darka kiedy będą dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Niestety na razie nowe kolory nie są dostępne w kraju. Na dzień dzisiejszy wszystkie nowe kolory można dostać tu:http://www.camo-tackle.de/Quickbait_3. Staramy się żeby pojawiły się w naszym sklepie najpóźniej pod koniec lipca. Edytowane 3 Lipca 2014 przez lesiewicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Muszę ci napisać Darku, że od strony graficznej masz najładniejsze kalkomanie na rynku. Wszystko mi się podoba co robisz. Strona, face, zaplecze na różnych rynkach. Duże brawa i mocno ci kibicuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Muszę ci napisać Darku, że od strony graficznej masz najładniejsze kalkomanie na rynku. Wszystko mi się podoba co robisz. Strona, face, zaplecze na różnych rynkach. Duże brawa i mocno ci kibicuję Bardzo Ci dziękuje za takie słowa, szczególnie że też jesteś twórcą świetnych przynęt.Podoba mi się że w Polsce coraz więcej jest ludzi szczerych i przychylnych a coraz mniej takich co to nogę potrafią podłorzyć i jeszcze czekają na przeprosiny.W Brukseli po targach rozmawiałem z Piotrem Piskorskim i doszliśmy do tych samych wniosków że polskie woblery są w ścisłej czołówce i dlatego Polscy twórcy przynęt powinni się szanować i pomagać sobie.Tym krótkim wywodem kończę i jeszcze raz dziękuję. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) W Brukseli po targach rozmawiałem z Piotrem Piskorskim i doszliśmy do tych samych wniosków że polskie woblery są w ścisłej czołówce i dlatego Polscy twórcy przynęt powinni się szanować i pomagać sobie. Darku, do tego też dorośniemy. Nie pamiętam już ile razy stawałem po stronie Salmo i pewny jestem, że jeszcze nie raz to zrobię. Bo nikt na świecie poza Nimi nie pokazuje, gdzie robi się jedne z lepszych woblerów na świecie. Salmo to światowa renomowana firma, wizytówka naszych nieodkrytych do końca możliwości Edytowane 5 Lipca 2014 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Darek, to że do pięt Ci nie sięgam w każdym stopniu rękodzieła to i tak nic nie znaczy ale jestem w każdej chwili z Tobą. Szacunek za cały wkład, który widzimy na JB, a na bank to nie wszystko Pozostaje życzyć kontynuacji wyrobu wspaniałych produktów spod Twojej perfekcyjnej ręki. To co napisał powyżej Robert jest mocno...hmmm..nie wiem jak to nazwać......dopingujące?. Nie trzeba chyba nikogo przekonywać, że Robert wie co mówi.Darku trzymam kciuki za rozwój i życzę wszystkiego co najlepsze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Darku, do tego też dorośniemy. Nie pamiętam już ile razy stawałem po stronie Salmo i pewny jestem, że jeszcze nie raz to zrobię. Bo nikt na świecie poza Nimi nie pokazuje, gdzie robi się jedne z lepszych woblerów na świecie. Salmo to światowa renomowana firma, wizytówka naszych nieodkrytych do końca możliwości Miejmy nadzieję że nastąpi to wmiarę szybko.Co do Salmo to masz 100% rację. Swojego czasu dużo łapałem na ich woblery, częśc przerabiałem pod stwoje potrzeby ale większość woblerów nie potrzebowała żadnej ingerencji.Do firmy Salmo mam Duży szacunek i tak już zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Darek, to że do pięt Ci nie sięgam w każdym stopniu rękodzieła to i tak nic nie znaczy ale jestem w każdej chwili z Tobą. Szacunek za cały wkład, który widzimy na JB, a na bank to nie wszystko Pozostaje życzyć kontynuacji wyrobu wspaniałych produktów spod Twojej perfekcyjnej ręki. To co napisał powyżej Robert jest mocno...hmmm..nie wiem jak to nazwać......dopingujące?. Nie trzeba chyba nikogo przekonywać, że Robert wie co mówi.Darku trzymam kciuki za rozwój i życzę wszystkiego co najlepsze.PozdrawiamZ tym nie sięganiem do pięt to bardzo przesadziłeś. Myślę że masz o sobie za małe mniemanie a o mnie zbyt duże.Wszyscy jesteśmy sobie równi i tego się trzymajmy.Co do wkładu w J.pl. nie mnie to oceniać.Za całą resztę serdecznie dziękuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi