lesiewicz Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Parę dni temu robiłem małe porządki w piwnicy i natknąłem się na moje stare woblerki. Robiłem je z 8 - 9 lat temu i pamiętam że połapałem na nie klenie na Warcie.Zastanawiałem się czemu je odłożyłem tak głęboko?Po dokładniejszych oględzinach zauważyłem kilka odprysków lakieru, pewnie dlatego już ich nie używałem. Musiałem przekładać je z kąta w kąt i o nich zapomniałem.Postanowiłem odświeżyć im facjatę i wierzchni lakier. Co dziennie poświęcałem im dosłownie 15-20min i w końcu dzisiaj je polakierowałem.Jeden ma 5cm a dugi 5,5cm i warzą po ok 3,5g bez kotwic.Pracę mają drobną o dużej częstotliwości, praktycznie zaczynają pracować przy najwolniejszym prowadzeniu, więc w nurcie można je postawić w miejscu. Może w weekend przypomnę im jak się pływa w Warcie. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Bardzo ładne malowanko konstrukcje już jakby trochę zapomniane... Drewno czy piana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Drewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 fajowskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 To się ciesz, że je masz. To historia twojego biznesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Po weekendzie nad Wartą bolenie prowadzą 2:0. Jeden źle trafił i słabo się zapiął przez co spiął się pod brzegiem. A drugi (ten już był większy bo ok 80cm) po dłuższej walce przetarł plecionkę o rafe i poszedł z woblerem. Wróciłem na tarczy, a do tego wszystkiego odwodniłem się i musiałem trochę uzupełnić płyny, nie było wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Tym czasem woblery spersonalizowane - czyli na zamówienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Na razie tylko do użytku własnego ale kto wie może kiedyś wejdą na rynek. W tym roku zacząłem je testować, a właściwie to kształt i obciążenie. Ponieważ się sprawdziły to teraz przyszła pora dodać im nieco elementów takich jak łuski,skrzela oraz własnoręcznie robione oczy 3D.Skonstruowane do pracy po powierzchni wody coś ala walk the dog, ale sprawdziły się także do stawiania w warkoczach oraz do wolnego ściągania. Mają wiele możliwości i myślę że sprawdzą się też na zbiornikach zaporowych.Dł - 8cm.Waga - od 9,5g do 12,5g 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Fajny powrót po dwumiesięcznych "wakacjach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Zygzag army. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Fajny ten szczupły w pierwszym rzędzie. Kiedyś się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Przywódca stada w akcji. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Od pewnego czasu testujemy nową metodę zdobienia woblerów i na dzień dzisiejszy mamy wszystko dopracowane. Metoda jest szybsza a zarazem tańsza od kalkomanii dlatego wszystkie grafiki na zamówienie będą tańsze. Tutaj przykładowe grafiki na zamówienie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Niezla kolekcja Darku .apropos wielkiego wobka -ostatio spadl mi na lajbie .Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze przebil Mi lydke i zatrzyma sie na miesniu .Goran mnie operowal ,przebijal ten wielki sliczny chak przez skore ,masakra ,krew sie lala a Ja nawet nie zajeknalem .Po 15 minutach dalej trolowalismy trzymajac sprawce daleko za lajba .Nie wiem co to za kotwice ale smialo moge powiedziec ze wchodza jak w maslo ,ostre jak diabli . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Chłopie tym się ryby łapie a nie kolczykuje łydki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Tym czasem następne powierzchniowce do testów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Wyglądają dość apetycznie rybki pewnie docenią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Byl plan zeby go zostawic -ale co by zona powiedziala . Na u....u sobie zawies Ladne te chlapacze jak zwykle dobra robota . pozdrrafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Zlotowe Zigzagi prawie gotowe.Pozostało jeszcze uzbroić, ustawić i spakować. Edytowane 22 Października 2014 przez lesiewicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Bardzo fajna gromada, aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Kolejna replika , tym razem będzie prezent dla wędkarza na 40 urodziny.Jeszcze kilka poprawek aero, puźniej lakier i gotowe. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Tak wyszedł po korzeniowaniu. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Darek szczeka opada na jego widok .KAPITALY !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Coś nieprawdopodobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi