lesiewicz Opublikowano 28 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dziękuję za słowo uznania. Staram się rozwijać w tym temacie. Wiem że można jeszcze lepiej i do tego będę dążył.Tymczasem dzisiaj odlewałem płetwy i z pozostałości akrylu zalałem foremkę z boleniowym bezsterowcem. Do środka dałem holo i na razie tak się prezentuje. Jak będzie czas to dokończę aerografem i zobaczymy co z tego wyjdzie kiler czy ozdoba choinkowa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 I jeszcze pod innym kątem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Kaczodziobe, tak na szybko z telefonu. Oczywiście dojdą płetwy i najważniejsze- zęby. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Szczupaczki piękne ale sandał przekozak masz chłopie talent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Wszystkich zwolenników przynęt Quick Bait informuję że marka zmienia oficjalnie nazwę na Bait Time. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 best realistic ever;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 7cm,10cm,15cm. Siódemka i piętnastka jako nowość na nowy sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak bym założył taką piętnastkę na koniec linki to pewnie wystraszyła by wszystkie ryby które pływają w moich ciekach . Jak zwykle Darku - perfekcja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) 7cm,10cm,15cm. Siódemka i piętnastka jako nowość na nowy sezon. 20141213_102829~2.jpg Dariuszu proszę popraw błąd Nie ma problemu ciekawe kto ten słownik zrobił w tel pewnie chińczyk Edytowane 13 Grudnia 2014 przez Piotr.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Dariuszu proszę popraw błąd Ale byk ,sory ale pisałem z tel. a on ma jakieś auto-uzupełnianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 13 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak bym założył taką piętnastkę na koniec linki to pewnie wystraszyła by wszystkie ryby które pływają w moich ciekach . Jak zwykle Darku - perfekcja ! No tak 15-ka raczej z przeznaczeniem na te większe akweny i większe ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 7cm,10cm,15cm. Siódemka i piętnastka jako nowość na nowy sezon. 20141213_102829~2.jpg No tak 15-ka raczej z przeznaczeniem na te większe akweny i większe ryby. Świetnie się zapowiadają te 15-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) A tak wygląda bezsterowiec z folią holograficzną w środku, po malowaniu. Po lakierowaniu bezbarwnym świecił się jak bombka choinkowa. Musiałem te odbłyski holograficzne trochę przyćmić.A wyszło to tak: Edytowane 14 Grudnia 2014 przez lesiewicz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 jak dla mnie efekt bomba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Życzę wszystkim użytkownikom J.pl. wesołych świąt,oraz udanego i szczęśliwego nowego roku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Najlepszego!Efekt holo ciekawy i pewnie da sporo możliwości do eksperymentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Uziemiony ale nie bezczynny - czyli jak radzę sobie z nudą. Oczywiście to jeszcze nie wszystko, dojdzie jeszcze kilka szczegółów . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 a gdzie pletewka boczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Będzie boczna i ogonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dla mnie kosmos.Pięknie wyrzeźbiona rybka!Muszę spróbować tylko najpierw relanium kupię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Robota przy łuskach nie jest trudna tylko wymaga skupienia i czasu. Całość zajęła mi ok.12 godzin. Najważniejsze to nierozpędzać się za bardzo bo traci się koncentrację A wtedy dupa zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Darku muszę przyznać że i dla mnie Twoja robota rewelacja, w takim woblerku brak mi tylko steru by schodził na max 1 metr, waga by była z 25-30 gram i malowanie real płoć i już bym go kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Że tak zapytam? w jakiego drewna akurat ten wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Niestety plany co do tego woblera są inne, ale o tym trochę puźniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 2 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Że tak zapytam? w jakiego drewna akurat ten wobek To jeszcze nie Wobler, tylko model do formy. Jest zrobiony z drewna bukowego bo akurat miałem pod ręką. Normalnie zrobił bym z lipy bo łatwiej się obrabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi