Skocz do zawartości

Woblery BT

Rekomendowane odpowiedzi

Melanzyk zdradził bym Ci ale sam nie wiem co to za folia.

Dostałem ją od znajomego a w sumie to wydębiłem. Niestety znajomy nie wie co to dokładnie jest i z skąd to ma. Na rolce nie ma żadnych informacji. Zleciłem mu szukanie skąd to wziął i męczę go dwa razy dziennie żeby sobie przypomniał. Na razie ma zanik pamięci. Chyba zacznę go mocniej naciskać bo ta folia jest świetna a nie mam jej wiele.

Jak się dowiem co to za folia to dam Ci znać.

• 4 tygodnie później...

Ciąg dalszy w poszukiwaniu dobrej folii.

Przerobiłem kilkanaście różnych folijek i nie znalazłem takiej jaką dostałem od kumpla. Te które mam albo nie kleją się albo palą pod lakierem.

Co prawda wygląd jest fajny ale nakładanie jest upierdliwe.

Silver

post-46053-0-37560600-1435253065_thumb.jpg

Holo

post-46053-0-37509400-1435253133_thumb.jpg

• Like 10

Nooooo holowanie wygląda mega.

Ale muszę przyznać że po sprawdzeniu jak radzi sobie wersja boleniowa.... Jestem w szoku. Mega plastyczna przynęta. Świetnie reaguje na sygnały sterującego

Mimo niewielkiej masy własnej świetnie lata.

Ogólnie rewelacja. Niestety chwilowo urbanistyczne bolki się skitraly wiec moje egzemplarze chwilowo dziewicze. Ale to tylko kwestia czasu. I to pewnie dość krótkiego

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Nie wytrzymałem i zrobiłem próbę na boleniówkach.

Srebro i holo nawet fajnie się prezentują.

Jeszcze lakier i efekt będzie świetny.

attachicon.gif2015-06-30_18.27.45.jpg

hmmm

biorac pod uwage co potrafią te które posiadam... jak dodać jeszcze to zdobienie to... bedzie kosa :)

swoja droga moglbys powiedziec gdzie je odlozyles - to zrobie Ci jutro maly remanent :)