Melanzyk Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Darku zdradzisz czym pokryta jest ta plotka? Jak na 5 min wygląda mega PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Melanzyk zdradził bym Ci ale sam nie wiem co to za folia.Dostałem ją od znajomego a w sumie to wydębiłem. Niestety znajomy nie wie co to dokładnie jest i z skąd to ma. Na rolce nie ma żadnych informacji. Zleciłem mu szukanie skąd to wziął i męczę go dwa razy dziennie żeby sobie przypomniał. Na razie ma zanik pamięci. Chyba zacznę go mocniej naciskać bo ta folia jest świetna a nie mam jej wiele.Jak się dowiem co to za folia to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Testowe boleniówki w przygotowaniu.8cm, 11g. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Śliczna łuska bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dzięki.Ale dla mnie ważniejsza od łuski, jest praca tego bezsterowca, a ta jest ciekawa. Już niedługo testy na rybach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ciąg dalszy w poszukiwaniu dobrej folii.Przerobiłem kilkanaście różnych folijek i nie znalazłem takiej jaką dostałem od kumpla. Te które mam albo nie kleją się albo palą pod lakierem. Co prawda wygląd jest fajny ale nakładanie jest upierdliwe.SilverHolo 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Piękne te woblery, aż szkoda by było je urwać. Pełen szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Nooooo holowanie wygląda mega.Ale muszę przyznać że po sprawdzeniu jak radzi sobie wersja boleniowa.... Jestem w szoku. Mega plastyczna przynęta. Świetnie reaguje na sygnały sterującego Mimo niewielkiej masy własnej świetnie lata. Ogólnie rewelacja. Niestety chwilowo urbanistyczne bolki się skitraly wiec moje egzemplarze chwilowo dziewicze. Ale to tylko kwestia czasu. I to pewnie dość krótkiego Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Te boleniówki fajnie będą wyglądały w srebrno-holograficznym zdobieniu. Już niedługo będą gotowe do następnych testów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No rzezba kozacka [emoji15] wyroby pierwsza klasa ale ja dopiero teraz dokopalem sie watku, AZ wstyd [emoji19] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 30 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 No rzezba kozacka [emoji15] wyroby pierwsza klasa ale ja dopiero teraz dokopalem sie watku, AZ wstyd [emoji19]Wszystko ma swój czas.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Nie wytrzymałem i zrobiłem próbę na boleniówkach. Srebro i holo nawet fajnie się prezentują. Jeszcze lakier i efekt będzie świetny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Piekna luseczka i efekty czekam na wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Nie wytrzymałem i zrobiłem próbę na boleniówkach.Srebro i holo nawet fajnie się prezentują.Jeszcze lakier i efekt będzie świetny. 2015-06-30_18.27.45.jpghmmmbiorac pod uwage co potrafią te które posiadam... jak dodać jeszcze to zdobienie to... bedzie kosa swoja droga moglbys powiedziec gdzie je odlozyles - to zrobie Ci jutro maly remanent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 (edytowane) Mifek odłożyłem do specjalnej szuflady. Edytowane 8 Lipca 2015 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Mirek odłożyłem do specjalnej szuflady.szkoda tylko, że zapomniałeś zabrać ze sobą. Albo celowo się nie chwaliłeś, że masz przy sobie bo wiedziałeś czym to grozi Tak czy siak - miło było przybić piątke na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 (edytowane) Szkoda Rafał że tak krótko trwało spotkanie, ale co się odwlewcze to nie uciecze. Tak ja rozmawialiśmy zrobię kilka wersji i podeślę. Może kiedyś razem potestujemy. Edytowane 8 Lipca 2015 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ostateczna wersja płoci w srebrze będzie wyglądała tak. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Gold Edytowane 15 Lipca 2015 przez lesiewicz 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Holo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Naprawde swietne ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Partia gotowa do testów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Mogę przygarnąć 1 szt holo płotki na testy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Niestety już są rozdysponowane między testerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi