Kajtelek2 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Nawet bez malowania już jest ładna , ciekawie wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 zostaw też taką wersję, jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Następnym niedokończonym pomysłem jest żabka pod klenia. Zamysł jest prosty, ma pracować po wierzchu wody jak prawdziwa żaba bez zbędnych skoków na bok, czyli praca wyłącznie szczytówką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Darku, ładna forma żaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dzięki.Teraz kombinuję z nóżkami. Najprawdopodobniej będą z gumek silikonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 (edytowane) Teraz coś do swojego pudełka, bo już zbliża się Maj.Silver i Holo. Edytowane 26 Kwietnia 2016 przez lesiewicz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 W końcu będę miał czym łowić. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 W końcu udało mi się zrobić partię cykad do testów. Teraz waga to 13,5g , dł 62mmMalowanie zrobiłem tak na szybko bo miałem 2 godzinne okienko wolnego. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 rewelacja, nienawidze łowic cykadami ale tymi to bym rzucal caly dzien :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Ja może nie nienawidzę ale miałem dużą przerwę z tymi przynętami. A wróciłem do nich bo kiedyś cykadami Jaxona dwukrotnie pobiłem swój rekord okonia i tak jakoś zatęskniłem za tą przynętą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Heh a ja nigdy w życiu nie lowiłem na cykade. Darku będą do kupienia? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Będą do kupienia na pewno. Tylko zastanawiam się czy tobie się przydadzą. Przecież twoje szczupaki wciągną je nozdrzami. No chyba że przeżucisz się na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Nowe kolorki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 jezeli moge zapytac... forma pod odlanie olowiu zrobiona rozumiem na CNC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Klasyczne okonki wyszły przepiękne Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 jezeli moge zapytac... forma pod odlanie olowiu zrobiona rozumiem na CNC?Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Będą do kupienia na pewno. Tylko zastanawiam się czy tobie się przydadzą. Przecież twoje szczupaki wciągną je nozdrzami. No chyba że przeżucisz się na okonie.Nie samymi szczupakami człowiek żyje hehe Może mi się uda wyskoczyć ze 2-3 razy na okonie w tym sezonie mam niedaleko okoniowe eldorado. Znaczy się kiedyś było to eldorado "nasi" je trochę zepsuć PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Melek jutro wstawię wszystkie kolory które mam wolne. Wybierzesz sobie i Ci odłoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Nie wiele zostało. Kolory i ilości jak na zdjęciach poniżej.1. 2. 3. 4. 5. Edytowane 5 Czerwca 2016 przez lesiewicz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Żeby cykadka lepiej pracowała w opadzie, wpadłem na pomysł żeby doczepiać ogonek od riperka lub twisterka. Zobaczymy czy się sprawdzi.Wersja testowa wygląda tak: Edytowane 6 Czerwca 2016 przez lesiewicz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Nie wiem, czy to się sprawdzi, cykada "nie lubi" chwostów i tego typu doczepek. Jeśli jednak uda Ci się, to gratuluję świetnego pomysłu na odświeżenie tej przynęty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 (edytowane) Jeśli chodzi o pracę to oczywiście sprawdzona w specjalnej 2,5-metrowej wannie do ustawiania woblerów. Pisząc czy się sprawdzi, miałem na myśli reakcję ryb.Praca wyszła miodzio,a przy opadzie tak jak chciałem merda sam ogonek.No i sam ogonek od riperka spowalnia nieco opad. Edytowane 6 Czerwca 2016 przez lesiewicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj się działo. Sandacze szalały za cykadą ogonkiem. Edytowane 9 Czerwca 2016 przez lesiewicz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Sandacze na cykady...no to się porobiło ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Też byłem zdziwiony. Ale co zrobić jak nie chciały dopuścić okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi