lesiewicz Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Nóżki są odlane z silikonu, wyglądają na delikatne ale powinny wytrzymać. W razie czego można w miarę szybko wymienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Wątek mchem zarasta.. Stu lat Darku! Niech Ci się darzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Coś tam nadal grzębię. Na rozkładzie teraz jest okoń. Pokończyłem ostatnie części i narazie model wygląda tak.Teraz kolejny etap, czyli formy. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Widziałem na fejsbukach. Top na światowym poziomie. Teraz to już możesz czymkolwiek mazać i wyjdzie miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Wiadomym jest że jak wobler ma strukturę to łatwiej się go maluje.Ale przy realistycznych przynętach mały błąd skutkuje powstaniem kiczu lub czegoś co ja nazywam chińszczyzną.Mam taki ambitny plan żeby malować go tylko ręcznie, czyli farby, pędzelki i inne mazidła. No może trochę aerografu,ale tylko jak zajdzie konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Tak wygląda mój lurebuildingowy zestaw Lego przed złożeniem. Płetwy są oddzielnie bo będą z silikonu lub plastizolu.Docelowo będzie to swimbait dwuczęściowy. Nad przegubem cały czas pracuję i mam kilka pomysłów, lecz najpierw muszę znaleźć odpowiednie materiały.Co do zbrojenia to zastanawiam się czy standardowo zrobić oczka na kotwiczki, czy zrobić zbrojenie z linki i podczepiać od spodu jak w SG 3D. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Tak wygląda mój lurebuildingowy zestaw Lego przed złożeniem. Płetwy są oddzielnie bo będą z silikonu lub plastizolu.Docelowo będzie to swimbait dwuczęściowy.Nad przegubem cały czas pracuję i mam kilka pomysłów, lecz najpierw muszę znaleźć odpowiednie materiały.Co do zbrojenia to zastanawiam się czy standardowo zrobić oczka na kotwiczki, czy zrobić zbrojenie z linki i podczepiać od spodu jak w SG 3D. 20180211_105333.jpgkozak !! ile to cm ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Okoń ma niecałe 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Do czasu kiedy udzieliłeś odpowiedzi stawiałem na 40cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 20 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 40-to centymetrowa przynęta w kształcie okonia to by była przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 20 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2018 Świetna rzeźba. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Dawno mnie tu nie było, no niestety takie życie że czasu na wszystko nie starcza.Ale od czasu do czasu jeszcze coś tam robię.Parę dni temu postanowiłem pomalować gumki które odlałem jakiś czas temu.Przypomniałem sobie jak fajna to jest zabawa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Eleganckie malowanie Edytowane 26 Września 2018 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Malowanie z pędzelka na odlew z białą perłą daje fajne świetliste efekty.Zobaczymy jak sprawdzą się pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Na górze czysty odlew, a na dole po użyciu dwóch kolorów.I taki efekt wychodzi po jednej warstwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 26 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Tutaj trzy kolorki na szybko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Takie cztery kolorki na dzisiaj.Okoń,makrela,ruda marchewka,i ...brudas. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Wątek już nie tylko mchem, ale i pajęczynami pokryty Więcej czasu na to, co lubisz i Stu Lat Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 A dziękuję.Myślę że jeszcze długo kurz w tym wątku będzie osiadał.Absorbują mnie teraz inne sprawy ale też związane z wędkarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi