Skocz do zawartości

Woblery BT

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...

Wiadomym jest że jak wobler ma strukturę to łatwiej się go maluje.Ale przy realistycznych przynętach mały błąd skutkuje powstaniem kiczu lub czegoś co ja nazywam chińszczyzną.

Mam taki ambitny plan żeby malować go tylko ręcznie, czyli farby, pędzelki i inne mazidła. No może trochę aerografu,ale tylko jak zajdzie konieczność.

Tak wygląda mój lurebuildingowy zestaw Lego przed złożeniem. Płetwy są oddzielnie bo będą z silikonu lub plastizolu.

Docelowo będzie to swimbait dwuczęściowy.

Nad przegubem cały czas pracuję i mam kilka pomysłów, lecz najpierw muszę znaleźć odpowiednie materiały.

Co do zbrojenia to zastanawiam się czy standardowo zrobić oczka na kotwiczki, czy zrobić zbrojenie z linki i podczepiać od spodu jak w SG 3D.

post-46053-0-53646100-1518342952_thumb.jpg

• Like 12

• 4 tygodnie później...

Tak wygląda mój lurebuildingowy zestaw Lego przed złożeniem. Płetwy są oddzielnie bo będą z silikonu lub plastizolu.

Docelowo będzie to swimbait dwuczęściowy.

Nad przegubem cały czas pracuję i mam kilka pomysłów, lecz najpierw muszę znaleźć odpowiednie materiały.

Co do zbrojenia to zastanawiam się czy standardowo zrobić oczka na kotwiczki, czy zrobić zbrojenie z linki i podczepiać od spodu jak w SG 3D.

attachicon.gif 20180211_105333.jpg

kozak !! :D

ile to cm ma ? :)

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Dawno mnie tu nie było, no niestety takie życie że czasu na wszystko nie starcza.

Ale od czasu do czasu jeszcze coś tam robię.

Parę dni temu postanowiłem pomalować gumki które odlałem jakiś czas temu.

Przypomniałem sobie jak fajna to jest zabawa.

post-46053-0-02137700-1537897111_thumb.jpg

• Like 4

• 8 miesięcy temu...