radekc1991 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Doszły płetwy. I narazie stop.2015-10-20_20.35.40.jpgPłetwa miodzio :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ten topwater malina ???? ciekaw jestem jak to się zachowuje w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Ten topwater malina ???? ciekaw jestem jak to się zachowuje w wodzieTo jest przynęta przystosowana przede wszystkim do średniego i wolnego tempa . Podczas ściągania idzie zakosami, takim płaskim S. Przy podbijaniu ucieka na boki, ale nie za szeroko. Ogólnie przynęta ma duże spektrum możliwości prowadzenia. To oczywiście tak w telegraficznym skrócie. Edytowane 23 Października 2015 przez lesiewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dopadło mnie lekkie przeziębienie i siedzę w domu . A że jako nienawidzę się nudzić to postanowiłem powrócić do młodzieńczej pasji, czyli do rysowania.Nie miałem ołówka w ręku chyba z 15 lat i ręką już nie ta. Postanowiłem spróbować, a nóż-widelec wyjdzie jakieś dzieło.Co wędkarz-rysownik może z głowy przerzucić na kartkę? - oczywiście swoją ulubioną rybę.Moją ulubioną rybą jest szczupak więc bez zbędnego zastanawiania się wziąłem ołówek i.... 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jak dla mnie jako Laika masakra [emoji15] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Dopadło mnie lekkie przeziębienie i siedzę w domu . A że jako nienawidzę się nudzić to postanowiłem powrócić do młodzieńczej pasji, czyli do rysowania.Nie miałem ołówka w ręku chyba z 15 lat i ręką już nie ta. Postanowiłem spróbować, a nóż-widelec wyjdzie jakieś dzieło.Co wędkarz-rysownik może z głowy przerzucić na kartkę? - oczywiście swoją ulubioną rybę.Moją ulubioną rybą jest szczupak więc bez zbędnego zastanawiania się wziąłem ołówek i.... 2015-11-07_16.27.38.jpgO kurde, szacun ! ;-) Gdybym umiał tak rysować , strach pomyśleć :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jednak tego się nie zapomina,ryba jak żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Na ten sezon wydłubałem coś z przeznaczeniem pod dużego klenia, na razie wobler będzie testowany. Jak spełni oczekiwania testera to może będzie dostępna, jak nie to czekają mnie poprawki. Wymagania są duże więc zobaczymy czy mi się udało i w jakim stopniu.Długość - 6cm,Waga - 5,5g,pływający.Praca drobna z lekkim kolebaniem na boki, startuje od najwolniejszego prowadzenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Czadowe umaszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Umaszczenie jak u małej srebrnej rybki.Starałem się nie przesadzić z zdobieniami. W końcu to tylko testowy model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 W tym cała sztuka. Wyważenie i harmonia kolorów. Przynęta użytkowa. Nie sztuka napaćkać kolorowych plamek, i z płotki zrobić gupika hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Na ten sezon wydłubałem coś z przeznaczeniem pod dużego klenia, na razie wobler będzie testowany. Jak spełni oczekiwania testera to może będzie dostępna, jak nie to czekają mnie poprawki. Wymagania są duże więc zobaczymy czy mi się udało i w jakim stopniu.Długość - 6cm,Waga - 5,5g,pływający.Praca drobna z lekkim kolebaniem na boki, startuje od najwolniejszego prowadzenia. 001kleniowe.jpg Podejrzewam, że taka przynęta zaciekawi nie tylko Kleniozaury, jak dla mnie woblerek o niebywale uniwersalnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 9 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Podejrzewam, że taka przynęta zaciekawi nie tylko Kleniozaury, jak dla mnie woblerek o niebywale uniwersalnym kolorze.Też mi się wydaje że taki kolorek jest uniwersalny przy małych rybkach. Zobaczymy jak się spiszą w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Na sezon 2016SNIPER 8Dane techniczne:Długość-8cm,Waga-11,5gGłębokość pracy: 0-1,5mKotwice- rozmiar 6 - 2 x VMC 8650BK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 SNIPER 12Dane techniczne:Długość-12cm,Waga-32gGłębokość pracy: 0-2mKotwice- rozmiar 2 - 2 x VMC 8650BK 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 SNIPER 15Dane techniczne:Długość-15cm,Waga-51gGłębokość pracy: 0-2,5mKotwice- rozmiar 2 - 2 x VMC 8650BK 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Darek co tu taka cisza, sezon się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) Darek co tu taka cisza, sezon się zbliża Sezon już się zaczął, dlatego taka cisza. Ręce pełne roboty mam i znowu braki czasowe. Nie będę wrzucał zdjęć woblerów które już pokazywałem, jak będą jakieś nowości to nie omieszkam wrzucić zdjęcie. Mam coś nowego na klenia , ale najpierw muszę dopracować i sprawdzić w boju. Edytowane 23 Marca 2016 przez lesiewicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czekamy Przy okazji będę się musiał uśmiechnąć o Snipera 15 w kolorze śledzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czekamy Przy okazji będę się musiał uśmiechnąć o Snipera 15 w kolorze śledzia Powinienem mieć jakiś zapas. Sprawdzę i dam znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 W otchłani mojego pudełka z niedokończonymi pomysłami ostatnio znalazłem cykadę. Postanowiłem pobawić się z tym tematem i pójść o krok dalej.Oto co mi wyszło6,5 cm , waga (na razie) 14,7g 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Darek wodowałeś ją? Nie jest przeciążona z przodu?Paletka ile ma grubości? Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Darek wodowałeś ją? Nie jest przeciążona z przodu?Paletka ile ma grubości?Oczywiście żę wodowałem.Blacha to kwasówka 1mm.Ogólnie cykady są przeciążone zawsze lekko na przód. Jak założy się kotwiczki, to na pierwszym oczku od głowy kąt nachylenia to jakieś 10 stopni, na drugim oczku ok 20.Oczka zawsze można przewiercić bliżej głowy, ale na razie jest dobrze. Będę ją trochę odchudzał bo na moje oko trochę za ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Kształt oraz wykonanie detali super jak zawsze a co do wagi to kilka opcji musi być No i ten 1 mm każdego krokodyla wyciągnie Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez rybson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 (edytowane) Trochę poprawiłem cykadę, tzn.odchudziłem z 14,7g do 12,5g.Bez malowania wygląda tak. Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez lesiewicz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi