jezier Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Ta cena jest podana za 1 szt czy 5 szt? Wygląda na to że za 5 sztuk mniejszych, 4 średnich i 3 dużych. Edytowane 16 Października 2016 przez jezier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Wygląda na to że za 5 sztuk.Tak zerkam i też mi się tak wydaje.Także jak cena 5 szt. to nie jest to jakaś wygórowana cena.Powiedziałbym nawet, że norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 To jest cena za jedną sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mam, świetne gumy ale nie rozumiem idei tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 To jest cena za jedną sztukę.No jak cena za sztuke, to musi być w niej coś magicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Nie wiem ,nie sprawdzałem ,być może jest .Jednak to jest cena za 5szt .Tak przynajmniej jest na Alle.... Edytowane 16 Października 2016 przez MARIUSZ 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 To jest cena za jedną sztukę.To jest cena za 5 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Wygląda na to że za 5 sztuk mniejszych, 4 średnich i 3 dużych.dokładnie tak jest. Mam, świetne gumy ale nie rozumiem idei tego tematu Ideą jest przedstawienie tych gum bo pracują wyjątkowo ciekawie w porównaniu nawet do japońskich Seiko czy znanych Keitechów. Może komuś się opinia przyda. O gumach Keitech temat jest i jakoś to nikogo nie zdziwiło ani nikomu to nie sprawiło problemu że taki temat istnieje. Edytowane 16 Października 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Wygląda na to że za 5 sztuk mniejszych, 4 średnich i 3 dużych.Cena jest za 5 szt. gum jednakowej wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Cena jest za 5 szt. gum jednakowej wielkości.tyle że jak się wczytasz to są pakowane po 3,4 i 5 w zależności od wielkości. Ceny dotyczą opakowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 ale co jest ciekawego w pracy tych gum, chciałbym wiedzieć czego w nich nie dostrzegam co może być tak istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 agresywność i niepowtarzalność ich pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 no ale jakbym nie uzbroił tej gumy nadal nie widzę nic fajnego w jej pracy ?? nawet z dragona bandit jest agresywniejszy a choćby reno killer to chyba najlepiej lusterkująca i bijąca jak wobler guma na rynku więc rozwiń proszę swoją opinię bo jestem jej bardzo ciekaw, może jak zauważę tę niesamowitość to zacznę wreszcie osiągać wyniki na poziomie mistrzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Brzmi jak słabo zakamuflowana reklama. Trzeba jeszcze popracowac nad tym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Reklama żadna, nie mam na celu reklamowania, wpisałem w google i wyskoczyła akurat ta strona. Co do gum to łowiłem różnymi i te po uzbrojeniu moim zdaniem pracują bardzo ładnie, agresywniej niż te z jakimi miałem dotychczas styczność, bez uzbrojenia czy guma jest niesamowita mało mnie interesuje bo bez uzbrojenia się nie wędkuje a często po uzbrojeniu guma traci na swojej atrakcyjnej pracy, w przypadku tych gum jest odwrotnie. Bandita widziałem w wodzie jak pracuje bo miałem i według mnie o wiele słabiej od Invader pro. Każdy ma jednak inne wyobrażenie o pracy gum więc tematu roztrząsać nie zamierzam by cokolwiek udowadniać, tym bardziej Tobie Łukaszu, chciałem tylko zwrócić uwagę że warto te gumy mieć w swoich zestawach szczególnie na jesienne szczupaki. Edytowane 16 Października 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcaster Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Hahaha mr. Hunter_pike vel. CarIvan po wyłowieniu wszystkich szczupaków z Warty, próbach "serwisowania" kołowrotków i powłażeniu kilku osóbom z forum w cztery litery poszedł w reklamę dragona Normalnie człowiek orkiestra http://jerkbait.pl/topic/11791-pas-biodrowy-opinie/page-4#entry1989257 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Hahaha mr. Hunter_pike vel. CarIvan po wyłowieniu wszystkich szczupaków z Warty, próbach "serwisowania" kołowrotków i powłażeniu kilku osóbom z forum w cztery litery poszedł w reklamę dragona Normalnie człowiek orkiestra http://jerkbait.pl/topic/11791-pas-biodrowy-opinie/page-4#entry1989257 cóż wszystkich pewnie jeszcze szczupaków nie wyłowiłem, co do serwisu to jak narazie więcej zadowolonych niż nie zadowolonych, w d...ę nikomu nie włażę bo nie czuję takiej potrzeby a reklamować nic nie reklamuję, podałem link do pasa z dragona bo jest akurat w promocji i taki sobie kupiłem, inni również podają linki i jakoś ich nikt o reklamę nie posądza, na koniec to masz napisane na jb.pl cztery posty z czego żaden nic nie wnosi do portalu więc można cię potraktować jak rybę a one jak wiadomo głosu nie mają i się ich nie słucha. Jeśli Ci szkoda zawsze możesz tak samo jeśli potrafisz. Swoim wpisem nie wnosisz też nic do tematu a piszesz bezpośrednio farmazony o mnie. Jak masz ochotę na personalne wycieczki to jest priv od tego. Edytowane 17 Października 2016 przez Hunter_pike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 (edytowane) Invader to guma typowo pod sandacza a nie szczupaka ale ja się moze nie znam...Agresywna praca? Z Dragona to Reno mocniej pracuje, nie warto wspominać Bandita bo to prawidłowo uzbrojone ( a miałem z tym problem jakie gramatury główek ale @Rafaello podpowiedział co i jak) to łape z barku wyrywa i trzzepie szczytówką jak wściekły.... Skąd stwierdzenie ze Invader agresywniej pracuje?SG Canibala też idąc tą drogą można pominąć?Problem może z Banditem być jak się go źle uzbroi....Tak na marginesie to Bandyte jest czuć przywiązanego do gałęzi bo i takie głupie testy z kumplem robiłem.... Edytowane 17 Października 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 agresywność i niepowtarzalność ich pracy.Przemku tak szczerze i od serca - dobrą gumę poznamy po ilości złowionych na nią ryb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Czy to są według was poprawnie uzbrojone Lunatic'ki? Wkładałem i wykładałem hak dwukrotnie do przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 o.k nic dodać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 https://youtu.be/jxwSKOcm1mY?t=12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraken Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Pytanie dlaczego np. pierwsza guma jest taka jakby zmarszczona a druga już smukła i nie zgrubiona po środku? Czy to wpływa na prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Najlepiej udało ci sie uzbroic trzecia liczac od góry.Te gumy są dość mięsiste i ciężko się je zbroi.Praca złe uzbrojone gumy czasem się zdarza że lepiej prowokuje,niż miała by płoszyc.Ale niema co brać do serca,ważne żeby nie wyglądała jak garbaty bo po coś się je zbroi by wyglądały jak rybka.Wydaje mi się że zbyt mocno dociskałes z boku palcami gumę jak zbroiłes hak.Napewno coś tam inaczej w końcu prawa fizyki itp są zawsze nieważne czego się maja tyczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Takie pytanie z innej beczki.Czy Dragon ,jakiś czas temu ,wprowadzając nowe opakowania gum (po 2,3 lub 4szt.) zmienił też materiał/barwniki stosowane do produkcji gum?Kilka lat nie kupowałem ,bo miałem zapasy.We czwartek odebrałem paczkę i rzeczywista kolorystyka znacznie odbiega od tej z katalogu,czy też od tej ze starych zapasów.Opakowania są nienaruszone,numer katalogowy/kod koloru też się zgadza,jednak gumy są inne.Mniej intensywne kolorystycznie,jakby wyblakłe.Najbardziej jest to widoczne przy kolorach jaskrawych ,seledynowych-fluo zielonych.Ktoś może ma podobne spostrzeżenia i wie coś więcej na ten temat. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi