michcio Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 prowadzę ją podobnie do innych gumowych przynęt. Zwijając linkę lekko podszarpuję co pewien czas. Dzięki temu że jest to przynęta smukła to bardzo fajnie odskakuje na boki, niczym trafiona wcześniej rybka. Kilka bolków właśnie dzięki temu złowiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja zdecydowanie najwięcej zawdzięczam ostremu podrywaniu z dna. Dziś po raz kolejny tak wQ... kolejnego suma, i kolejny nie wyjęty Ryby w tym roku się zawściekły aby mi obrzydzić wędkarstwo i są bliskie sukcesu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Robert, co Cię nie zabije to Cię wzmocni Uda się, zobaczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 W jaki nr. kotwic zbroić trzeba bezsterowca . Dostałem w komplecie dwa rodzaje kotwiczek chyba nr.6 i 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jak tego ze ściętym przodem masz na myśli to jedna kotwiczka nr 6 z przodu. Na tył nie dawaj nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jak tego ze ściętym przodem masz na myśli to jedna kotwiczka nr 6 z przodu. Na tył nie dawaj nic. Tak, ze ściętym przodem, dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Inna gramatura.RH8 - 9 gRH10 - 16RH12 - 24-28 g. Takie pytanko co do RH12,to są dwie wersje 24g i 28g czy ciężar różni się w zależności od partii i mieści się w przedziale 24-28g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Albo 24 albo 28 g. 2 róże ciężarki w tym samym korpusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 No i pięknie,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Można gdzieś jeszcze dostać takie RH8? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Wszystko wyjaśnione http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=30479&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 No nie do końca-potrzebne właśnie te najmniejsze, może komuś zostało i by odsprzedał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Jaki problem,najmniejsze też tam sąhttp://www.art-rod.com/sklep/-c-5_222.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Są, albo były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Nie wiem nie dzwoniłem ale pisze że dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 A to ukleja 2012 zrobiona pod sandacze i sumy ale złowiła mi już bolka 80 cm, co mnie akurat nie dziwi. Jak znajdę chwilę to sfilmuje jak różni się jej praca od uklei 2011. Generalnie to szerzej zamiata ogonem, akcja jest mocniejsza, drgania wolniejsze i pracuje przy dużo wolniejszym prowadzeniu. Mnie na sandaczach najlepiej się spisuje model 14 cm. Widzę zdziwienie sandaczowców ale ja z faktami nie dyskutuje. Jak łowię małymi to nie mam brań a duże walą. Dowody na moim fotoblogu http://www.rhlures.com/fotoblog.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Kiedy będzie dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Są dostępne od kwietnia tylko z braku czasu nie wspomniałem o nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ostatnio sprezentowałem mojemu kuzynowi 2szt podczas wspólnej wyprawy. A że uczy się Wielkeij Rzeki nie ma jeszcze chorych, spinningowych nawyków. Ja łowiłem starszą wersją, zanim się ogarnąłem na jednostce miał juz 2 ryby na koncie i mega branie rapy, które przy dokręconym hamulcu mało nie wyciągnęło zestawu do wody...Po tych zajściach zawisła u niego na cały dzień na końcu zestawu <_< .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 12tka pożarta przez zeda... Uploaded with ImageShack.us 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 czyli w skrócie... Chcesz łowić zeby na ukleje RH ... domaluj jej oko markerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 ..większość tychpo przejściach ma podmalowane slepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Lekko sinawe te ślepka moze po Czeskim metanolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Bo to specjalna imitacja martwej uklei i jej ostatnich podrygów <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Może znajdę oczka które nigdy nie odpadną. Mimo to moja ukleja po braniu wygląda duuuużo lepiej od prawdziwej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi