Skocz do zawartości

Nowe przynety RH

Robert

Rekomendowane odpowiedzi

Wiele osób pytało "mnie" o model uklei 2013, o którym już co nieco było słychać, a nad którym Robert pracował i starał się udoskonalić ją jeszcze bardziej. 

Myślę, że czasem po prostu mu się nudzi :D bo prze do przodu niemiłosiernie, ale efekty jakie osiąga przechodzą moje najśmielsze oczekiwania. 

Wygląd uklei i opis jej pracy na naszej stronie sklepu.

Jak najszybciej pojawi się również filmik ukazujący jej pracę. 

Edytowane przez milupa

Fajnie, że ceny nie zmieniliście.

Większość producentów sprzedając model ulepszony, nawet o taki duperel jak nowa kalkomania, kolorowe oczko czy inne pierdółki z marszu wali metkę "limited", "new design" i goni o parę złotych więcej. Niewielu o tym wie, ale ukleje RH od chyba pięciu (?) lat ciągle kosztują tyle samo, dla detalicznego odbiorcy oczywiście. ;)  :)

• Like 1

@patu - super wieści, po cichu liczę, że zastąpi szanowane mocno u mnie zapasy z uklejek łeb+ogon, które znosiły niemal bezkolizyjnie żwir i kamulce, co jakiś czas robiło się korektę obitej karoserii i łowią dalej.  ;)

Zresztą, niedługo przekonam się sam. B)

Edytowane przez Dagon

• 5 miesięcy temu...

Czytam i czytam te kłótnie, wypociny.

Powiem jedno, jeździłem po całym świecie i takich wynalazków jak robi Robert nie widziałem.

W USA na Florydzie połowiłem na nie ogromne bassy i nawet 1 aligatorka, hehehe.

W polsce łowię na nie sandacze, sumy, szczupaki i...... boleniskaaaaaaa.

Polecam nie zdecydowanym !!!

W tym miesiącu będzie premiera najnowszej przynęty z serii topwaterów w trzech wariantach. Ta również nie ma swojego odpowiednika.  

Obecnie pisze się manual operation przynęty i tradycyjnie będzie film z testów prototypów. Być może będzie drugi film z testów na jeziorze ale to zależy od decyzji autora, bo film pokazuje więcej niż by autor chciał :)

• Like 9

• 4 tygodnie później...

Nie będzie bo autor zdecydował, że woli łowić ryby:)

Ale to zapowiedź jednego z fanów. Do tego by pokazać tu, czy gdzie indziej premierę nowej przynęty nie jest potrzebny jej autor. Pracownia z Krakowa też ma wątek założony i głównie prowadzony przez fanów wyrobów Krzysztofa Zielińskiego. :)

• Like 2

Nie wiem o co Ci chodzi. Ja jestem autorem materiału na film jeziorowy i ode mnie zależy czy chcę go pokazać. Robert stwierdził tylko, ze wyedytuje to co nagrałem w zeszłym sezonie jeśli ja tak zdecyduję.

A ja decyduję że nie, bo za dużo widać.

• Like 4

Krisu sprawdzimy to na tej trudnej miejscówce.Mam też coś pod nią.Bolki chodziły a przywalić nie chciał.Mnie to łeb bolał przez m-c co by tam im podać.Jeden był ale to przywalił zaraz po kontakcie wobka z wodą w tym miejscu gdzie się bałeś łowić bo pszczółki Cię przepędziły :lol:  :lol:  :lol:

Nie wiem o co Ci chodzi. Ja jestem autorem materiału na film jeziorowy i ode mnie zależy czy chcę go pokazać. Robert stwierdził tylko, ze wyedytuje to co nagrałem w zeszłym sezonie jeśli ja tak zdecyduję.

Kris,mogłeś nic nie mówić. A tak,  to niesmak pozostanie <_< .

Ja chyba właśnie mogę powiedzieć najwięcej bo jako jedna z dwóch osób testowałem tą blachę na wszystkie możliwe strony. Powody były dwa, Robert mi ufa i sam nie ma w pobliżu wody stojącej z odpowiednią populacją bolków. Jak chcę mieć populację dalej to lepiej żebym nie pokazywał filmów inaczej mi tylko niesmak zostanie.

Edytowane przez Krisu23
  • Like 5

I bardzo dobrze, że nie będzie, chciałbym by był, bo uczę się łowić rapy na stojącej, ale widziałem co się dzieje z boleniami łowionymi na takiej wodzie przypadkiem, nie na żywca, nie przez grunciarza, ale przez konkretnego spinningistę z porządnym sprzętem. Dlatego powtórzę - I BARDZO DOBRZE, ŻE NIE BĘDZIE.

Przynętę kupię i będę uczył się nią łowić sam, jak to dawniej było, zanim przyzwyczajono nas internetem, by iść we wszystkim na łatwiznę.

• Like 5

Gdybyś napisał że to ty jesteś autorem materiału, nie musiał byś zadawać pytania - nie wiem o co ci chodzi?

Wróżek się tu nie spodziewaj Krisu ;)

Poza tym pytanie dodatkowe. Czy ten film będzie na stronie Roberta?

Edytowane przez joker