oldziu Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam wszystkich. Napiszę tylko jedno zdanie o przynętach RH - Do nich trzeba po prostu wędkarsko dojrzeć, a wtedy już jest WOW. Aha. O nowej przynęcie chyba większość nie powinna się wypowiadać kiedy nie mieli możliwości łowienia na nią , ja je już kupiłem i trzeba poczekać do sezonu, żebym zobaczył czy sam im sprostam i czy w moich rękach są skuteczne. pozdrawiam Olgierd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Redzi, nie ma co się wkurzać, co niektórzy i tak wiedzą lepiej i sukcesy innych zazwyczaj przypisują a to fuksowi, a to jakiemuś innemu eldorado. Alternatywna praca Spinnerbaita To jest praca przy podczepieniu za grzbiet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Tak, ale po wywierceniu otworka, którego w tej wersji jeszcze nie ma Tu masz poglądowe zdjęcie, z informacją, w którym miejscu owa dziurka powinna się znajdować i opis jak to wykonać. Aby wykonać prawidłowo otwór pod mocowanie linki na grzbiecie należy znaleźć środek ciężkości blaszki. W tym celu należ ją uzbroić w kotwiczkę, która będzie używana wraz z nią i kładąc płasko np. na ostrzu noża przesuwać aż złapie się ten punkt równowagi. Otwór wiercimy wiertłem 2 mm, tak aby krawędź otworu zaczynała się dokładnie w środku ciężkości. Tak uzyskamy drobna akcję. Jak komuś będzie pasowała jeszcze bardziej delikatna praca, to może sobie ten otwór rozpiłować w stronę ciężarka. Jeśli ktoś chce mieć mocną prace to wierci zaraz za tym otworem kolejny w stronę ogona. Otwory powinny być blisko siebie bo 2 mm wyraźnie zmienia pracę. Edytowane 13 Marca 2014 przez tymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Miałem sobie darować wiercenie, ale po zerknięciu na filmik chyba poświecę chwile czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A jak sprawa z metalowym łamańcem? To aktualne jeszcze? Miało być dostępne te kilkanaście sztuk. Będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jest taka szansa, że się wkrótce pojawią. Będzie info na temat.Na pewno sporo przed sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Wziąłem sie za porządki w pudełkach boleniowych bo się sezon zbliża. Moje stado testowe z zeszłego sezonu. Ta zardzewiała nieźle połowiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 od razu wpada w oko na najmniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Produkt finalny też tak rudzieje?Czy to przywara jedynie niezabezpieczonych prototypów? Jeśli nie, to czy mogę sobie jakoś, bez utraty pracy, samemu żelastwo zabezpieczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Ta zardzewiała jest ze zwykłej blachy. Te które kupujecie są z nierdzewki, podobnie jak reszta na zdjęciu, która jak widzisz nie zardzewiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 W sumie to tak podejrzewałem, ale lepiej zapytać.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Blaszki wykonane są ze zwykłej blachy, a nie nierdzewki.Produkt finalny jest bardzo dobrze zabezpieczony. Podkład to farba proszkowa. Można zmiażdżyć ciężarek a farba nie odpadnie. Na to idą porządne farby i lakiery samochodowe.W przypadku samodzielnego nawiercania otworków warto je zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Aha to przepraszam, nie wiedziałem. Wydawało mi się że nierdzewka. Widocznie te które dostałem w zeszłym sezonie od Roberta były z nierdzewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 A czy macie w planach wprowadzenie do sprzedaży spinnerbait-ów z gotowymi otworami na grzbiecie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Oczywiście. Inaczej byśmy nie pisali o takiej możliwości. Namawiamy oczywiście do wykonania ich samemu - nawet jak się nie uda, to dalej blaszka zachowuje swoje pierwotne przeznaczenie.Myślimy, że wszystko w miarę jasno zostało przez nas wyjaśnione. W razie co - pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 CzescMam pytanie kiedy bedziedostepny model RH Spinnerbait 21 gpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Powinien być dostępny za jakieś 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A przewidujecie coś mniejszego niż to co jest dostępne obecnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Chodzi o mniej niż 6cm -14g ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Chodzi o mniej niż 6cm -14g ? TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Co się stało z gumową RH 2013?Zniknęła za sklepu całkowicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Za dużo modeli, za mało rąk do pracy Niebawem będzie trochę RH8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 (edytowane) A RH 2011 8cm będą??? Edytowane 17 Marca 2014 przez krzychun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 A RH 2011 8cm będą??? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Róbcie róbcie żeby dla każdego przed sezonem wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi