krzychun Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Tak. A, mniej więcej, kiedy można się ich spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Na dniach. Robimy co możemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Jeszcze jeden film. Szczegóły w opisie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nic dodać nic ująć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kiedy będą dostępne gumy RH 2013 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jak dobrze pójdzie i żadna bomba nie walnie to jutro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tymon , co z łamańcami? Kiedy będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tymon , co z łamańcami? Kiedy będą ? Wiem - obiecywaliśmy - ale coś te obietnice wyszły do bani. Jakieś światełko jeszcze świeci - ale nie obiecuję nic. Dam po prostu znać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jak dobrze pójdzie i żadna bomba nie walnie to jutro Ok, dzięki. Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mnie ciekawi szersza szata graficzna RH85, wcześniej nie widziałem aby były w takich kolorach może ktoś zapodać fotkę w barwach: złoty, niebieski, szary ? Będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 fajny filmik pokazujący skuteczne prowadzenie uklei 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Myślałem, że będzie tu coś niezwykłego, a tu kij do góry i jednostajne mielenie korbą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 jak widać proste sposoby skuteczne... dzisiaj na to natrafiłem, sam jeszcze nie miałem efektów na prowadzoną w ten sposób ukleję - póki co wszystko z podbicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 W takich przewałach nurtu woda robi za nas prawie całą robotę,żeby bolka zmusić do ataku więc jednostajne zwijanie daje równiez ciekawe efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Z przynętami RH mam do czynienia dopiero od tego roku. Pierwszego maja ukleja RH 8cm prowadzona w dość szybkim tempie dała bola 58cm. W niektórych mam przegięte oczko do przodu, można je swobodnie prowadzić w ekspresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Uzupełniałem właśnie zapasy w sklepie i proszę, niespodziewanka, RH85 w trzech nowych kolorach.Niestety w magazynie brak, ale może jakieś zdjęcia pokażecie, zwłaszcza to malowanie na złoto mnie interesuje, chodzi tylko o kolor grzbietu, czy poszło po całości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Gdy wybierasz z boku kolor napisane jest: kolor grzbietu Fajnie swoją drogą, że są jakieś nowe opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Faktycznie, masz rację.Trochę szkoda, bo mam zrobionego kiedyś jako prototyp, przez jednego twórcę, złotego woblera boleniowego.Przeznaczony był do prowadzenia w toni i czasami naprawdę nie było na niego bata. Mam też ogromny sentyment do złotych woblerów Salmo z dawnych lat, głównie hornetów i minnowów, może to tylko wrażenia urojone, ale naprawdę były jakby łowniejsze od pozostałych malowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Właśnie taka kolorystyka czasem może być zaskakująca. Mam 3 wobki, które są złote. Boleniowe do szybkiego prowadzenia. Łowią Gloog stworzył Hermesa w kolorze miętowym. Też coś ciekawego ale nie mogę się przełamać, żeby go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ja tez kupiłem niebieskiego ... Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Rh85 - zapięcie za które oczko bardziej odpowiada waszym boleniom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 ..na grzbiecie...i jedna kotwiczka pod brzuszkiem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 orientuje sie ktos , gdzie w wawie mozna kupić ukleje RH ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Najszybciej i najpewniej w sklepie internetowym http://www.rhlures.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Najszybciej i najpewniej w sklepie internetowym http://www.rhlures.com/ To wiem , ale pytałem o sklep w wawie Na weekend jade polować na bolki , więc nie dotra do mnie do tego czasu Edytowane 21 Maja 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi