Kajtelek2 Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Wyłowiona podczas niżówki z głębokiej opaski , straciła oczy , musiała pod wodą siedzieć ponad rok , przeszła kąpiel myjącą , dostała nowe oczy , nowe zbrojenie , teraz uczę się łowić tą gumą. Edytowane 2 Października 2015 przez Kajtelek2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Pierwsze małe srebro na RH , po szybkiej fotce pływa dalej , ściga małe rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Wyczytałem właśnie, że podróbka tego woblera z 2011 r robi teraz jako "nowość". Muszę poszukać go bo mam gdzieś całe pudło tego i porozdawać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 To chętnie skorzystam...mam kilka rybek pod filarami mostu do sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Wyczytałem właśnie, że podróbka tego woblera z 2011 r robi teraz jako "nowość". Muszę poszukać go bo mam gdzieś całe pudło tego i porozdawać Z chęcią bym przygarnął na testy ogólnie Twoje boleniówki są ciekawe, kiedyś muszę coś zamówić na testy bo są w dobrych pieniądzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Na „warstacie” jest uklej 16 cm na szczupaki jeziorowe.Czy możesz podać przybliżony termin dostępności ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Można wpaść w każdej chwili. Mam tego sporo. Latanie na pocztę odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 No już lece Czy te 16-tki maja kopytko czy ogonek i w jakich gramaturach są ? Przy okazji wziałbym po 2szt ripper lake 14cm 34 i 45g . Prosze daj się namówic na pocztę a wezmę kilka RH . Masz paypal to szybciej być nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Odpowiedz dotyczyła starych woblerów. Uklei 16 cm póki co nie będzie bo koszt uruchomienia produkcji i koszty materiałów są za wysokie do przewidywanego zbytu. W PL duża guma to 8 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Pierwsza partia Jumperów (nie mylić z Camperem ) do nabycia.Niedługo nowe RH85 z bardziej żwawą pracą na górnym oczku i bardzo ciekawą na przednim. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) ???? Edytowane 26 Lipca 2016 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) Pierwsza partia Jumperów (nie mylić z Camperem ) do nabycia.Niedługo nowe RH85 z bardziej żwawą pracą na górnym oczku i bardzo ciekawą na przednim.Jak to ten wobler https://youtu.be/tRz9Z1Rsk5o to praca arcy ciekawa. Edytowane 26 Lipca 2016 przez marianosum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 To ten ale to tylko cześć mozliwości. Ja potrafię go poprowadzić bardziej subtelnie. Bardzo mi się podoba też jako jerk boleniowy lub szczupakowy. Nakręcę nad JT co potrafi pod wodą. Nie wiem tylko kiedy bo z czasem tragicznie. Dziś wygospodarowałem całe 50 minut na łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Mam takie pytanko, ponieważ dostałem od kolegi gumkę RH I niestety wychodzi mi na bok. Przyglądnąłem sie jej i zobaczyłem że ma zniekształcony ogon. Da się coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2016 Ja to traktuje palnikiem ale bezpieczniej do gorącej wody i położyć na prostym do wystygnięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 No Robercie nie zawodzisz jeśli chodzi o kreatywne konstrukcje. Brawo za Jumpera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Dzięki Inspirują mnie takie srebrne rybki z groźną miną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udało mi się już przetestować nic nie złowiłem ale praca naprawdę bardzo obiecująca więc myślę że to kwestia czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Tak jak pisałem, to przynęta na konkretne bolki z wierzchu. U nas najlepszy okres na takie łowy to jesień i trochę na wiosnę jak się bolki już dobrze rozkręcą. Jumper to nie tylko chlapak ale też jerk. Można go prowadzić pod wod wodą. Jak się lekko przyspieszy to zaczyna oczkować po drodze. Prośże też nie zapominać, że to przynęta na stojącą wodę. Jak na razie branie mega rapy zanotował kolega na takim kaczym dołku. Ryba uderzyła 3 x ale się nie zapięła bo wob był uzbrojony tylko w tylną kotwiczkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzislavo1 Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 A myśli Pan nad mniejszą wersją tego wobka ? bo to jednak kawał drewna i mniejsza wersja mogłaby się okazać kilerem również na mniejsze sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Pożyjemy, zobaczymy. Póki co sam muszę połowic tą co jest a nie ma gdzie bo w pobliskim jeziorze bolki nie reagują na powierzchniowe przynęty a w miejscowej Wiśle boleń już nie występuję. Jesienią ruszę za rapami nad wody gdzie są i lubią takie zabawki. Póki co robi się nowe RH85 potem będą RH65 zamiast 55 a eksperymentuje z bardzo ciekawą blaszką, taki szybki jerk boleniowy. To co już uzyskałem będzie łowić na 100% ale powalczę o więcej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jest już dostępny mniejszy brat RH85. Długość 6 cm, waga 7g. Leci pięknie jak na tak mały wobler. Praca drobna, ale nie bardzo, co mnie cieszy. O ile RH85 to przynęta na większe bolki to RH60 to najbardziej uniwersalna z moich przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 A to mój Walk Dog po testach. Może dodam jeszcze jakieś ozdobniki ala Tomy. Metalizacja wyszła fantastycznie i chyba będę tak robił pozostałe woblery jeśli wyją równie dobrze. Ważne, że łowi ryby.Długość 8 cm waga, waga 9 g. Premiera niedługo. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Ładny ten metalic , a ze sterem będzie jakaś wersja ? Edytowane 30 Września 2016 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Wersji Walk Doga ze sterem nie będzie bo to już nie będzie Walk Dog. Chyba, że chodzi o jakiś wobler ze sterem w ogóle. Będą takie.A metalik ładny bo kazałem sobie zrobić półmatowy a nie lustro jak to robi większość. Porównywałem go do uklei to po za odcieniem nie ma różnicy. Ja nie jestem fanatykiem przynęt strojnisiów ale metaliczny refleks ma znaczenie. Większość łowiących nie ma pojęcia jak często bolki odpuszczają. Trzeba sobie zadać pytanie, dlaczego ryba która wystartowała do przynęty kiedy ją zobaczy gwałtownie zawraca. Chyba nie przypomniała sobie, że zostawiła zupę na gazie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi