Guzu Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Wyglada to dobrze ????Jaki rozmiar i waga?Na pewną są 10 cm, taka mam. Bez tego seledynowego grzbietu.Czyli chyba aktualnie rozmiar najbardziej sensowny Jak będą dostępne chętnie zamówię kilka. Trafia do sklepu rhlures ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Prototyp zanabyles????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Prototyp zanabyles?????Droga wymiany barterowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 8cm/10g, 10cm/18g. Nad modelem 3D 12cm właśnie siedzę. Po pierwszej próbnej partii wyszły 2 problemy ale kolejna jest już O.K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 A RH85 będzie jakiś nowy model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Jest nowy stary i to od ponad roku. Różni się tylko wyglądem. Kształt podstawowy i obciążenie jak w pierwszej wersji. Może kiedyś dostanie łuskę, chociaż frezowanie jej to nie lada wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 8cm/10g, 10cm/18g. Nad modelem 3D 12cm właśnie siedzę. Po pierwszej próbnej partii wyszły 2 problemy ale kolejna jest już O.K.Bedzie możliwośc zakupu tych 10 cm tu bądź gdzieś indziej w sieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 A wrzuc zdjecie ktory to. Jest nowy stary i to od ponad roku. Różni się tylko wyglądem. Kształt podstawowy i obciążenie jak w pierwszej wersji. Może kiedyś dostanie łuskę, chociaż frezowanie jej to nie lada wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 A wrzuć zdjęcie który to. To chyba ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Mi się MOCNO przyfarciło ale przez mały zbieg okoliczności mam juz w pudełku... dzięki @Robert ! Przebieram nogami, żeby je wrzucić do Wisełki Edytowane 1 Listopada 2019 przez karuzo27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 To te. Tylko jedna uwaga. Jak większości tego typu przynęt cierpi na dzierganie boków brzuszną kotwiczką. Trzeba sprawdzać i jak wyskubie trzeba je ponownie zanurzy w lakierze do parkietów.RH10 gotowych mam 10 szt. ale na dniach pomaluje pozostałe ...dziesiąt. Prawdopodobnie będę miał też trochę woblerów bo kolega wziął dla kolegów i się pożarli, jak to dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio191 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Wygląda fajnie czekam na możliwość zakupu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Tez chętnie coś zakupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 https://www.facebook.com/robert.hamer.5243817 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 No fajnie. A kiedy coś do kupienia, bo przydałoby się zapasy uzupełnić przed sezonem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Trzeba napisać na rhplus@poczta.onet.pl co potrzeba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Robert, udało mi się w tym roku więcej porzucać na nową ukleję i powiem Ci, że jestem mega pozytywnie zaskoczony jej lotnością W porównaniu do 2012 tzw "śmigiełko" w locie zdarza się bardzo rzadko. A i bolenie ją polubiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Każdy nowy model musi się przebić bo przyzwyczajenie to druga francowata natura. Jak zrobiłem 2015 to nie, tylko 2011. Teraz ci sami nie nowa, nie 2011 tylko 2015. Podejrzewam, że z tą zmiana ryby nie mają nic wspólnego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Najnowsze wersje uklei 2021. Wzorowane na modelach z 2011 i 2015r RH8cm/12g RH10cm/16g i 20g RH12cm/21g i 28g 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 W przygotowaniu moja jaskółka boleniowo, okoniowo, sandaczowa. Odskakuje na boki jak prawdziwy wycier a nie tylko góra dół. Wersja testowa 7cm,5,5g. Druga będzie większa. Prawdopodobnie 10cm ale jestem otwarty na sugestie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Biorę w ciemno jaskółkę a RH8cm/12g też nie pogardzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Biorę w ciemno jaskółkę a RH8cm/12g też nie pogardzę.Jaskółka czeka na haczyki które są już PL.Kwestia tygodnia. Może w weekend uda się sfilmować co potrafi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian91 Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 Też chętnie przygarnę RH8cm i jaskółkę w wersji testowej 7cm 5,5g... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 11 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2021 I ja się zapisze na jaskółki i rh8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Już staję w kolejce po te potencjalne killery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi