zander58 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 podobno niektóre firmy ubezpieczeniowe oferują ubezpieczenie sprzętu wędkarskiego( wędek, kolowrotków sprzętu elektronicznego) Czt ktoś posiada taką polisę i jak to sie ma w realiach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Żbiku Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 http://m.wedkuje.pl/_mobile/index.php?q=news-show&ItemID=92144Polecam przeczytać z ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Muskie Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 ja ubezpieczam sprzęt/tubę wędkarską podczas wypraw zagranicznych.Warto, bo już miałem przypadek zniszczenia tuby/połamania wędek.Nie wiem, jak to jest ze "stałym" ubezpieczeniem, ale takie 1-2 tygodniowe jest godne uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
zander58
podobno niektóre firmy ubezpieczeniowe oferują ubezpieczenie sprzętu wędkarskiego( wędek, kolowrotków sprzętu elektronicznego) Czt ktoś posiada taką polisę i jak to sie ma w realiach?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi