Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Swieta... Czas spotkan... Okolicznosci sprawily, ze w moich skromnych progach spotkaly sie dwie legendy spiningu.Daiwa Tournament 2500ZiAShimano Stella F 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 No mi?łd mi Pan na serce lejesz.. A co się zaś tyczy zęba czasu, to niech sobie zachłystywacze najnowszymi odkryciami naukowymi poszukają schemat?łw np. stareńkich Regali czy eiks?łw, czy tam esbeelk?łw... Mo?źe im się łocy roztworzą... <_< A na koniec, moje szmelce ślą bratnie pozdrowienia pańskim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Maria?ź Shimano i Daiwy Raczej nie da się przejść obojętnie A przy okazji. Miałem kiedyś dwa małe Regale starszej serii. Prostota w ka?źdym calu. I trwałość do znudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jaki jest rocznik tych młynk?łw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Piekne rzeczy Mister Zorro, piekne rzeczy Gorna fotka, dolny rzad, pierwszy z prawej...ZiT2500 ? Dolna fotka, gorny rzad, srodkowa pozycja...to EX700 ? @Mekamil Stella to 1998 Tour to (chyba) 1996... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mekamil Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dzięki. Obstawiałem, ?źe są jeszcze starsze, ale ja się na stałoszpulowcach słabo znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Piekne rzeczy Mister Zorro, piekne rzeczy Gorna fotka, dolny rzad, pierwszy z prawej...ZiT2500 ? Dolna fotka, gorny rzad, srodkowa pozycja...to EX700 ? @Mekamil Stella to 1998 Tour to (chyba) 1996... Aleś Pan sprytniutki w oczkach... <_< Ale E-iksik to sześćsetka... A ten Pana Turek, to chiba te?ź '98 tak ja Stelka... Lyterki na szpulce ma złote, a nie ?ź?łłte, jak w tych pierwszych zetkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dzieki za wyjasnienia A Turek to nie moj, byl tu tylko z wizyta...swiateczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dzieki za wyjasnienia A Turek to nie moj, byl tu tylko z wizyta...swiateczna Szkoda... A ju?ź myślałem, ?źe się Pan przełamujesz... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Bo sie przelamuje Ale nie az tak szybko i skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 No dobra... Ka?źden musi dojrzeć w swoim tempie... Kijem Pana zaganiał nie będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Guzu ale ładny Tournament Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Guzu ale ładny Tournament Ty akurat myslalem ze powiesz, ze Stella ladniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Fajny świąteczny wątek, tak czytam i patrze na te fotki, to myślę sobie, ?źe sporo mi jeszcze brakuje, do kompletu dobrych kołowrotk?łw Daiwa, nie wiem, kiedy się z tym uwinę . Daiwa Tournament ZiA, ładnie się prezentuje. Ten czerwony to chyba Fuego , po stokroć fajniej się prezentuje od czerwonego Spro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Oczywista oczywistość ?źe stelka ladna:d ale Turek te?ź ładny,mo?źe stelli nie doceniam bo nie moja rozmiar?łwka ja noszę num 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Fajny świąteczny wątek, tak czytam i patrze na te fotki, to myślę sobie, ?źe sporo mi jeszcze brakuje, do kompletu dobrych kołowrotk?łw Daiwa, nie wiem, kiedy się z tym uwinę . Daiwa Tournament ZiA, ładnie się prezentuje. Ten czerwony to chyba Fuego , po stokroć fajniej się prezentuje od czerwonego Spro... Ostatnio przegladalem troche przekrojowo galerie kolowrotkow Daiwy - rozne modele z roznych lat.To ile u innych firm (Spro, Tica, Ryobi, Okuma...) jest zapozyczen z designu i rozwiazan Daiwy / Shimano...daje do myslenia A watek w swoim rozmysle mial byc wlasnie taki swiateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
Swieta...
Czas spotkan...
Okolicznosci sprawily, ze w moich skromnych progach spotkaly sie dwie legendy spiningu.
Daiwa Tournament 2500ZiA
Shimano Stella F 2500.
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi