Skocz do zawartości
  • 0

Swiateczne spotkanie dwoch starszych Panow

Guzu

Pytanie

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No mi?łd mi Pan na serce lejesz.. :D :D :D

A co się zaś tyczy zęba czasu, to niech sobie zachłystywacze najnowszymi odkryciami naukowymi poszukają schemat?łw np. stareńkich Regali czy eiks?łw, czy tam esbeelk?łw... Mo?źe im się łocy roztworzą... <_< :lol:

A na koniec, moje szmelce ślą bratnie pozdrowienia pańskim.. :D

post-1991-1348915442,4341_thumb.jpg

post-1991-1348915442,7577_thumb.jpg

• 0

Piekne rzeczy Mister Zorro, piekne rzeczy :D

Gorna fotka, dolny rzad, pierwszy z prawej...

ZiT2500 ? ;)

Dolna fotka, gorny rzad, srodkowa pozycja...

to EX700 ? ;)

@Mekamil

Stella to 1998

Tour to (chyba) 1996... ;)

Aleś Pan sprytniutki w oczkach... <_<

Ale E-iksik to sześćsetka... ;)

A ten Pana Turek, to chiba te?ź '98 tak ja Stelka... Lyterki na szpulce ma złote, a nie ?ź?łłte, jak w tych pierwszych zetkach...

• 0

Fajny świąteczny wątek, tak czytam i patrze na te fotki, to myślę sobie, ?źe sporo mi jeszcze brakuje, do kompletu dobrych kołowrotk?łw Daiwa, nie wiem, kiedy się z tym uwinę :lol:. Daiwa Tournament ZiA, ładnie się prezentuje. Ten czerwony to chyba Fuego :unsure:, po stokroć fajniej się prezentuje od czerwonego Spro...

• 0

Fajny świąteczny wątek, tak czytam i patrze na te fotki, to myślę sobie, ?źe sporo mi jeszcze brakuje, do kompletu dobrych kołowrotk?łw Daiwa, nie wiem, kiedy się z tym uwinę :lol:. Daiwa Tournament ZiA, ładnie się prezentuje. Ten czerwony to chyba Fuego :unsure:, po stokroć fajniej się prezentuje od czerwonego Spro...

Ostatnio przegladalem troche przekrojowo galerie kolowrotkow Daiwy - rozne modele z roznych lat.

To ile u innych firm (Spro, Tica, Ryobi, Okuma...) jest zapozyczen z designu i rozwiazan Daiwy / Shimano...daje do myslenia :D

A watek w swoim rozmysle mial byc wlasnie taki swiateczny :D