czaro73 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Mój MŁODY ZDOLNY, na razie mistrz świata w plątaniu zestawów , hałasowaniu, ale widzę w Nim potencjał Co za kamuflarz ... Pozdr Czaro73 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ja też tak zaczynałem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Witam. Moja córka Julia od tego roku próbuje sił w spinningu. Jest szczęśliwa a mi ...no cóż pozostało z duszą na ramieniu obserwować jej poczynania i bacznie spoglądać na latające groty kotwiczek raz przy jednej raz przy drugiej burcie pontonu. Mój stres a jej determinacja nie poszły jednak na marne kiedy udało jej się przechytrzyć pierwszą rapkę w życiu.Pozdrawiam Edytowane 16 Września 2014 przez siwypike 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Suuuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 No to pierwszy szczupły mojego Małego Faceta PozdrCzaro73 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 WITAM MOJA CÓRKA JULIA OD TEGO ROKU PRÓBUJE SIŁ W SPINNINGU. JEST SZCZĘSLIWA A MI... NO COZ ZOSTALO Z DUSZA NA RAMIENIU OBSERWOWAC POCZYNANIA I LATAJACE GROTY KOTWICZKI NA WOBLERKU RAZ PRZY 1 RAZ PRZY 2 BURCIE PONTONU. MOJ STRES I JEJ DETERMINACJA NIE POSZLY JEDNAK NA MARNE KIEDY UDALO JEJ SIE PRZECHYTRZYC PIERWSZA RAPKE W ZYCIU. POZDRAWIAMDarku - gratuluję kompana wypraw .Córci pogratuluj pierwszej rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 DZIEKI SERDECZNE PATRYKJULIA JAK USLYSZALA O GRATULACJACH TO PODZIEKOWALA I SPYTALA KIEDY ZNOWU POJEDZIE NA BOLENIE LUBI PLYWAC. ZNA ZASADY BEZPIECZENSTWA NA WODZIE WIEC CZESTO MI TOWARZYSZY I JAK TO NA TATE PRZYSTALO POZWALAM JEJ NA WIELE. OD ZESZLEGO ROKU STERUJE PONTONIKIEM PODCZAS SPLYWOW KILKUDNIOWYCH WIEC BEDZIE Z NIEJ WISLAK. HOL ZADNEJ RYBKI NIE DAL MI TYLE SATYSFAKCJI I FRAJDY CO OBSERWACJA JULII W AKCJI. A TEKSTY PLYNACE Z JEJ UST PO KILKU MINUTACH WALKI TO POEZJA: NO PODDAJ SIE PROSZE I TAK CIE WYPUSZCZE, TATO ONA NIE CHCE SIE PODDAC I CIAGLE WALCZY, CO JA MAM ZROBIC. SAMA ROZKOSZ. SAM SIE PEWNIE NIEBAWEM PRZEKONASZ ALBO JUZ WIESZ JAK TO JEST. JA SAM CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA TWOJE FOTKI Z OLIWIERKIEM I FAJNYMI RAPCIAKAMI. POZDRAWIAM PS. POZOSTALYM MLODYM ZDOLNYM GRATULUJE I ZYCZE WYTRWALOSCI ICH RODZICOM - NAPRAWDE WARTO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Czy zdolny? Zobaczymy. Za to zapału mu nie brakuje 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 No to Waldku pozbyłeś się Blue Rapida .Rośnie nowy jerkbaitłowca .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Już teraz wiem czemu Waldek szuka nowego kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 A za 20 lat na forum będziemy czytać teksty: (...)Zaczynałem jak każdy...Pod okiem taty/dziadka/wujka..... Nie było kolorowo....Na początek dostałem jakiegoś wysłużonego, dwuletniego Talona, ze starą, ale całkiem jeszcze rześką 3letnią Stellą...A woblery to musiałem kupować w Japonii, a plecionkę w USA, bo w kraju nic nie było. Żeby przezbroić je w choć podstawowy model Owerów, musieliśmy oszczędzać na rachunkach za telefon, czy odmawiać sobie seansów w kinach 3D...Ach!! Aż się łezka w oku kręci....To były czasy....A jakie ryby...... (...) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dobre Kamilu. Dobre ........ i coś na bieżąco 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Najlepszy temat jaki trafilem po powrocie z Kanady . Powinno TO byc na stronie glownej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 A oto i mój Pociech. W natarciu. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 WIDAC POTENCJAŁ, A SKUPIENIE NA TWARZY SWIADCZY ZE TO NIE ZABAWY W PIASKOWNICY TO LUBIE I POZDRAWIAM SERDECZNIE MLODYCH ADEPTÓW WĘDKARSTWA I ICH RODZICÓW OCZYWIŚCIE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Zawsze miał bardzo poważne podejście do sprawy... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zawsze miał bardzo poważne podejście do sprawy... Biedne dziecko.. Pewnie nawet nie wie, ze jest coś takiego jak klocki albo piłka.. Świat zaczyna i kończy się na wędkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2011 Zawsze miał bardzo poważne podejście do sprawy... Biedne dziecko.. Pewnie nawet nie wie, ze jest coś takiego jak klocki albo piłka.. Świat zaczyna i kończy się na wędkach Nie jest tak źle. Rower, piłka, hurling itd. Dzisiaj właśnie wrócił mocno kontuzjowany -nadział się na własnego hurleja (znaczy ten kij od hurlingu). Jest piękna rana na piersi, siniak będzie jeszcze piękniejszy. Żebra stłuczone (prawa strona), więc wędkowanie w ten weekend ma z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 O rany!!! Widzę, że niektórzy mają nieźle wytrenowane techniki rzutowe. Pełna profeska! Super wątek! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Gumo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Majówka z beloną? ........tylko gdzie ta ryba? Za szybka? Nieee 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Fajny wątek, wklejam fotkę młodego wędkarza, zdeklarowanego zwolennika C&R (syn mojego kolegi) oraz link do złowionego przez niego kropka (na Parsęcie) oczywiście wypuszczony został (kropek). http://nk.pl/#profile/23029103#!q?photoviewer=[22478052,176] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Miał być jesienny szczupak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi