Skocz do zawartości

MŁODZI "ZDOLNI"

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Witam. Moja córka Julia od tego roku próbuje sił w spinningu. Jest szczęśliwa a mi ...no cóż pozostało z duszą na ramieniu obserwować jej poczynania i bacznie spoglądać na latające groty kotwiczek raz przy jednej raz przy drugiej burcie pontonu. Mój stres a jej determinacja nie poszły jednak na marne kiedy udało jej się przechytrzyć pierwszą rapkę w życiu.

Pozdrawiam

post-4679-1348915824,1167_thumb.jpg

post-4679-1348915824,2554_thumb.jpg

Edytowane przez siwypike
  • Like 10

WITAM MOJA CÓRKA JULIA OD TEGO ROKU PRÓBUJE SIŁ W SPINNINGU. JEST SZCZĘSLIWA A MI... NO COZ ZOSTALO Z DUSZA NA RAMIENIU OBSERWOWAC POCZYNANIA I LATAJACE GROTY KOTWICZKI NA WOBLERKU RAZ PRZY 1 RAZ PRZY 2 BURCIE PONTONU. MOJ STRES I JEJ DETERMINACJA NIE POSZLY JEDNAK NA MARNE KIEDY UDALO JEJ SIE PRZECHYTRZYC PIERWSZA RAPKE W ZYCIU. :mellow:

POZDRAWIAM

Darku - gratuluję kompana wypraw :D .

Córci pogratuluj pierwszej rapy :huh:

DZIEKI SERDECZNE PATRYK

JULIA JAK USLYSZALA O GRATULACJACH TO PODZIEKOWALA I SPYTALA KIEDY ZNOWU POJEDZIE NA BOLENIE :D LUBI PLYWAC. ZNA ZASADY BEZPIECZENSTWA NA WODZIE WIEC CZESTO MI TOWARZYSZY I JAK TO NA TATE PRZYSTALO POZWALAM JEJ NA WIELE. OD ZESZLEGO ROKU STERUJE PONTONIKIEM PODCZAS SPLYWOW KILKUDNIOWYCH WIEC BEDZIE Z NIEJ WISLAK. HOL ZADNEJ RYBKI NIE DAL MI TYLE SATYSFAKCJI I FRAJDY CO OBSERWACJA JULII W AKCJI. A TEKSTY PLYNACE Z JEJ UST PO KILKU MINUTACH WALKI TO POEZJA: NO PODDAJ SIE PROSZE I TAK CIE WYPUSZCZE, TATO ONA NIE CHCE SIE PODDAC I CIAGLE WALCZY, CO JA MAM ZROBIC. SAMA ROZKOSZ. SAM SIE PEWNIE NIEBAWEM PRZEKONASZ ALBO JUZ WIESZ JAK TO JEST. JA SAM CZEKAM Z NIECIERPLIWOSCIA NA TWOJE FOTKI Z OLIWIERKIEM I FAJNYMI RAPCIAKAMI. POZDRAWIAM

PS. POZOSTALYM MLODYM ZDOLNYM GRATULUJE I ZYCZE WYTRWALOSCI ICH RODZICOM - NAPRAWDE WARTO :lol:

A za 20 lat na forum będziemy czytać teksty:

(...)Zaczynałem jak każdy...Pod okiem taty/dziadka/wujka.....

Nie było kolorowo....Na początek dostałem jakiegoś wysłużonego, dwuletniego Talona, ze starą, ale całkiem jeszcze rześką 3letnią Stellą...A woblery to musiałem kupować w Japonii, a plecionkę w USA, bo w kraju nic nie było. Żeby przezbroić je w choć podstawowy model Owerów, musieliśmy oszczędzać na rachunkach za telefon, czy odmawiać sobie seansów w kinach 3D...Ach!! Aż się łezka w oku kręci....To były czasy....A jakie ryby...... (...)

:lol:

• Like 5

• 4 tygodnie później...

Zawsze miał bardzo poważne podejście do sprawy...

Biedne dziecko.. Pewnie nawet nie wie, ze jest coś takiego jak klocki albo piłka.. Świat zaczyna i kończy się na wędkach :D

:lol: :lol: :lol:

Nie jest tak źle. Rower, piłka, hurling itd. Dzisiaj właśnie wrócił mocno kontuzjowany -nadział się na własnego hurleja (znaczy ten kij od hurlingu). Jest piękna rana na piersi, siniak będzie jeszcze piękniejszy. Żebra stłuczone (prawa strona), więc wędkowanie w ten weekend ma z głowy.

• 7 miesięcy temu...

Fajny wątek, wklejam fotkę młodego wędkarza, zdeklarowanego zwolennika C&R (syn mojego kolegi) oraz link do złowionego przez niego kropka (na Parsęcie) oczywiście wypuszczony został (kropek).

http://nk.pl/#profile/23029103#!q?photoviewer=[22478052,176]

post-850-1348917253,4549_thumb.jpg

• Like 2

• 2 miesiące temu...