Gugcio Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Pierwsze lekcje z Castem :-D 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pierwsza przymiarka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Pierwsza przymiarkaNieco przyduże, pewnie z zabiedzonego dziadka :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Trochę historyczne, ale tak też można... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Okoniowy rekonesans młody rozpoczął niewymiarowym zębaczem. Okoni nie stwierdzono Edytowane 27 Kwietnia 2014 przez popper 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Też byłem młody zdolny 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Co tam tak z dłoni dynda? Czyżby pierwsze Fario? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Jak żywe, pewnie ukleje, które łowiłem ojcu jako żywce na węgorza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Szkoda, już myślałem, że może uda się spisać historię najmłodszego w kraju twórcy woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Zeszła sobota i pierwsza wspólna wyprawa Nie wiem kto bardziej się cieszył, maluchy że łapią czy ja że One łapią A najlepsze jest to że Junior przd snem powiedział że chce łapać ryby codziennie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 ... A najlepsze jest to że Junior przd snem powiedział że chce łapać ryby codziennie To tak jak ja, ale teraz muszę to przed snem mówić sobie w myślach. Nie wiem czemu, ale żonę to strasznie drażni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zdolni, czy nie, trening to podstawa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zeszła sobota i pierwsza wspólna wyprawa Nie wiem kto bardziej się cieszył, maluchy że łapią czy ja że One łapią A najlepsze jest to że Junior przd snem powiedział że chce łapać ryby codziennie @Pavko,czy to zbiornik w pobliżu A4 czy jednak mylę się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Zgadza się, jak do tej pory tylko go oglądałem przejeżdżając, ale na takie rodzinne łapanie to bardzo fajna miejscówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Słowa mojej córy zanim zaczęła machać ...Tato jaki ten kołowrotek dziwny ...Moja kochana córa i pierwszy raz z castem .Tata ustawił hebelek i ... ma teraz łowienie w samotności z bani ...Dwie rybki w ciągu może godzinki.Zanim się poderwałem do aparatu to pierwsza była na brzegu. Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Krystekwolf 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) Pierwszy, wymęczony. Młody kombinuje, że z wody będzie łatwiej. Jutro pewnie łódka Edytowane 25 Czerwca 2014 przez popper 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jagódka... ryb jeszcze nie łowi, ale w obłokach już buja... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Tomek lat rowne 5.Ostatnio junior zaczal wykazywac duza ochote na poznanie wedkarstwa, i o dziwo tatus zbytnio w jego dotychczasowym zyciu za bardzo nie naciskal, tylko po malu oswajalem z tym pieknym sportem, wyszedlem z zalozenia nic na sile by nie zniechecic za szybko chlopaka.Wczorajszy wypad w jego urodziny, zainicjowany przez niego samego. Ja uzyczylem tylko synusiowi sprzetu, poki co jeszcze mu nie zafundowalem wlasnego, ale chyba sie po malu nie obedzie bez tego Licze, ze polknie bakcyla (zdjecie slabe bo z telefonu, ale musialem czyms uwiecznic pierwsza rybke) p.s. Dzisiaj juz w drodze do przedszkola tez sie odgrazal, ze po jedziemy na ryby. Zaczal juz kombinowac, bo podpytywal o inne kolory i inne rodzaje jak on to mowi tych przynet na ktore lowi sie ryby.pozdro Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez nyny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 ... Dzisiaj juz w drodze do przedszkola tez sie odgrazal, ze po jedziemy na ryby...Mój pięciolatek zawłaszczył mi styrany zestaw bagażnikowy, już nim szuwary kosił, ścigał ważki, utopił kołowrotek i usiadł na wędce. Miałem mu kupić jakąś króciutką, okoniową witkę na wiosnę, ale teraz przemyślę sprawę. Też się dobija co jakiś czas, kiedy na ryby. Zaczyna mi grzebać w pudełkach, a gdy robię woblery, daję mu jakiś korpus dla zabawy, kawałek papieru ściernego i też "robi". 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) Niebawem bedzie "debatowal" z Tata przy stole co wziac na kolejna wyprawę. Który "killer" bedzie bolki kosil Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Mariano Italiano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) U mnie do wędki garnie się także córa, gdy mnie wezmą w ogień krzyżowy, to do reszty osiwieję. Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez Dagon 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 U mnie do wędki garnie się także córa, gdy mnie wezmą w ogień krzyżowy, to do reszty osiwieję. To będzie taka, szlachetna siwizna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) . Edytowane 10 Września 2014 przez Tomek O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Moj syn w akcji, 1 Maja nie miał sobie równych złowił 6 szczupaków w tym debiut w castingu inii wędkarze tylko oglądali i zazdrościli . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 To ja "po hardkorze" zaczęliśmy w 2 tygodniu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi