mlgi Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 To ja "po hardkorze" zaczęliśmy w 2 tygodniu 20140108_120220.jpgSuper, ale kotwice mogłeś zdemontować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Miło popatrzec jak czorty chłoną pasje , moja 7 letnia córa też okonki ciarucha , sama ciągnie nad wode 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Poskładałem z 2 dni nad Turawą Brak treningu i obawa "pokąsanie" ale jeszcze trochę i będzie dobrze Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez popper 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Początki mamy skromne, ale nadzieja na przyszłość jest Trochę przerwy od piłki Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez Tomrusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 na razie jeszcze ryby z brzegu, łódka oswajanie z wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Nakrecili sie pozytywnie,mam nadzieje że to nie będzie słomiany zapał.???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A to moje SERDUCHO lat osiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Następnym razem to piękne serducho ... wypionuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Następnym razem to piękne serducho ... wypionuj Próbowałem lecz zdjęcie wyszło mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Rodzinne wędkowanie Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Artech 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Entuzjazm przykucniętej córeczki powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Pozory czasem mylą. Przez dwa tygodnie biwakowania nad jeziorem moje starsze dziecię codziennie przynajmniej 2 godziny spędzało z wędką na pomoście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Wszystkie dzieci są wspaniałe. Również te, którymi się tu nie pochwalono, pewnie dlatego żeby dzieci nie zdradziły swoich miejscówek Edytowane 18 Grudnia 2016 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Moja córa w akcji ,ratujemy wigilijnego karpia Edytowane 22 Grudnia 2016 przez DarekM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Łamiąc przy okazji prawo Wesołych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Na razie muchowanie kręci młodego najmocniej bo sprzętu mało, połazić można po wodzie itd 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wspomnienie lata, pierwsza ryba wnuka Bartka, może nie ugryzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Wnuczka Izabela na razie pomaga przy wobkach. i nieźle jej to wychodzi. :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 niedzielny wypad nad Wisłę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Mój syn Emil od małego miał smykałkę do dużych ryb na spina.Brzany i to duże wyjątkowo go zahartowały.Kilka fot większych jego rybek.Wspaniale spędzony wspólnie czas z dzieckiem, a radość z jego sukcesów większa jak ze swoich Podrósł gania za piłką, i co inne mu w głowie teraz Szkoda że czas tak pędzi Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez osiemnastak 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 Wnuczka Izabela w akcji. image hosting freeimg hosting 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Po treningu czas na zawody z okazji dnia dziecka. Zawody organizowane przez koło Azoty Tarnów. Należ przyznać, że zawody przeprowadzone wzorowo, dużo atrakcji dla dzieci a i sponsorzy dopisali. Duże uznanie dla Prezesa Azotów i organizatorów. Mimo dużej konkurencji ponad 50 uczestników, udało się złapać rybkę. image hosting websites 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Edytowane 4 Czerwca 2017 przez popper 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dzień Dziecka PZW Koło Azoty Tarnów, łowienie i nagrody. Wnuczki Izabela i Martynka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 (edytowane) W poszukiwaniu garbusów Edytowane 21 Czerwca 2017 przez tobiasz 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi