peresada Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 pozdrówka z BC 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Moja Natalia jak co roku nie zawiodła. W ostatni dzień urlopu mieliśmy nie złą zabawę 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Robert, jeszcze raz gratuluję SUPER wnuczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dzięki Roger. Najważniejsze aby zrobić wszystko aby dzieciaki bawiły się bezstresowo. A więc "chiński" kijek ok 160cm do 6 gr, kołowrotek, który nie plącze i nie "produkuje" bród, lotne wabiki i jest super . Dzisiejszego dnia okonie stanęły na wysokości zadania i wchodziły na blat górki, tuż przy łodzi a więc nie było problemu dalekich rzutów. A dla niejednego z nas (zgredów) widok pryskających uklejek, gonionych z rozdziawionymi pyskami przez ładne pasiaki to już widok, niestety nie tak powszechny jak dawniej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Najmłodszy złapał bakcyla, teraz to spokoju na pewno już nie będę miał - już zapowiedziane Killerem okazał się Mustang Minnow Strike Pro: - PIERWSZY - i POZAMIATAŁ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Na piankowego pająka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 To już poważna sprawa Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Pierwsza parka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Ta szczerość w dziecięcych oczach, bezcenna. Edytowane 5 Września 2017 przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik_FSL Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 co to za ryba z takim garbem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Gorbusza (Oncorhynchus gorbuscha - łosoś) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 16 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Pierwsze zawody mojej córy Martynki (2 latka) z okazji dnia dziecka Edytowane 16 Września 2017 przez LOLO 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Pełne skupienie Tośka i przegląd przynęt taty ....[emoji16][emoji3] Ulubione zabawki na chwile obecnąOby coś mu z tego teraźniejszego zainteresowania zostało na resztę życia ... pożyjemy zobaczymy;) ale jak to mówią czym skorupka za młodu ....[emoji12] Tapatalkniete z iPhone 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 I znowu zaczep. :D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Oj tam, oj tam ... to wszystko przez te kalosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Wybrał się w adidasach, dopiero nad wodą zauważyłem. Dobrze że w aucie wożę dodatkowy ekwipunek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Sezon czas zacząć, tym razem w trampkach, oj mama będzie zła. :) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Machaj Młody, machaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_LFC Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Utwierdziliśmie mnie w przekonaniu, że ktoś musi wyciągnąc mojego bratanka na ryby Ja się swoich "szprotów" jeszcze nie dorobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ostatnio córka mnie zaskoczyła włożyła moją czapkę (zimową) chwyciła w rączki wędkę i powiedziała - tata idziemy na JYPKI A dzisiaj coś podobnego tylko że z podbierakiem 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ojciec!...słuchaj dziecka!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Szkółka wędkarska przy Kole Azoty Tarnów, praktyka czyni mistrza, pierwsze efekty już są. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 19 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2018 Kolejne zajęcia z szkółką wędkarską przy kole PZW Azoty Tarnów. Dzisiaj gruntówka, przez cały czas delikatne brania. Na sam koniec, Bartek złowił ładną rybkę. Zdjęcie i do wody. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) Zawody mojej córki Martynki z okazji dnia dziecka-Tarnów Przygotowanie i mieszanie zanęty Żona prawie mdleje na widok córki mieszającej w robalach :lol: Łowimy Warzymy i wypuszczamy Ogłoszenie wyników i tuż za podium ale i tak nagrody były dla wszystkich Impreza na szóstkę z plusem Edytowane 14 Czerwca 2018 przez LOLO 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi