Tomrusz Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Też tak macie że młodzi przed rozpoczęciem czegokolwiek selfie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Z ostatniej wyprawy na lipienia Edytowane 17 Września 2018 przez arturbukowski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 18 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Moja córka ostatnio też stawiała pierwsze kroki z muchą Najpierw była "trawka" później trening na wodzie i pierwsza rybka na muchę 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Trening przed Dniem Dziecka, wnuk Bartek. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zakończenie Szkółki Wędkarskiej, wnuk Bartek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel25 Opublikowano 26 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Miejmy nadzieję, że to dobrego początki. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 5 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 Zajęcia Szkółki Wędkarskiej PZW Azoty Tarnów.Zakładanie robaków to precyzyjna praca give me directions to the nearest gas station Ale efekty są. I rybka do wody. :) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Bratanek Filip.bitcoin atm near me open now 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Wyprawa na pstrągi 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Wnuczka Izabella. popular names 1955 Tutaj nie ma ryb. Ktoś kogoś robi w konia. closest shell gas to me Pomogę dziadkowi. upload images to web I kto najlepiej łowi ryby. :) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Wyprawa nad Wisłę Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Tomrusz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 12 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Junior dzisiaj w akcji;) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Mały wypad na Suwalszczyznę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 15 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ja za to jestem mega dumny z brata, ma 10 lat, pierwszy szczupak w życiu na spinning 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Młody mnie dzisiaj wyciągnął chociaż warunki nie dopisywały, ale czego się nie robi by krzewić hobby Testował sobie grey streama od dzeksona, przezbrojonego i upiększonego przez @Mekamila, to jest ten do 7gr. pozdro Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez nyny 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Po ostatnim wypadzie ze starszym synem na ryby, gdzie trafił swojego rekordowego bolenia, postanowiłem, że zbiorę jego zdobycze od początku przygody wędkarskiej razem w jeden katalog - będzie miał co kiedyś wnukom pokazywać na stare lata . Kilka zdjęć poniżej.... a zaczynał jako czterolatek: potem było trochę okoni, kleni, boleni .. aktualnie jako siedmiolatek, kilka dni temu trafił takiego oto bolenia (73 cm PB)nie wiem kto się bardziej stresował przy holu on, czy tata Edytowane 10 Maja 2020 przez robbertzam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 piątka dla Młodego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 7 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Mój wnusio Szymon , jak widać nie przegapi żadnego brania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Moja duma! Najstarsza i najmłodsza wnuczka w akcji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Moja duma! Najstarsza i najmłodsza wnuczka w akcji Ktoś dziadka musi nauczyć wędkować. Piękny bicinium. Robert, gratuluję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Dzięki Roger. Jest jeszcze średnia wnuczka , ale to DAMA ... na ryby jej nie namówię Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 8 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 (edytowane) Młodzi, zdolni... jest jednak nadzieja w tym nowym pokoleniu Cyknięte podczas październikowych urodzin mojego syna... miny mam odbierających dzieciaki i te komentarze: "nowiuśkie spodnie!" - bezcenne Edytowane 8 Lutego 2023 przez robbertzam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 25 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Kolejne spinningowe szlify zebrane przez mojego niespełna 7-latka Wielka radość przy złowieniu, jak i przy wypuszczaniu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi