PablovelLoco Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Blank Lemax Barbardian BBR-SG 601L 4kg Może ktoś mam lub miał blanki z tej serii,według opisu jest to seria Solid Graphite czyli pełny grafit.Mnie dokładnie interesuje model BBR-SG 601L i ''tabelkowo'' wygląda tak:BBR-SG 601L 6'180cm1-pcLine 0,6-1,5 PEDrag 4kgTip 1,5mmButt 7,4mmWeight 57,2gFast Docelowo miałby słuzyć do jigowania za sandaczem sporymi gumami,zbrojony po multipikator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Też jestem zainteresowany tym blankiem Ktoś miał to w rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Może być fajna opcja.... Śledzę zatem temat Edytowane 8 Lutego 2017 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Odgrzebię temat - czy ktoś coś budował na rzeczonym blanku, lub mocniejszym BBR-SB 611ML ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi