Czy ktoś z kolegów porównywał mapy navionics Gold 44 lub 45 z platinium + 15, chodzi mi o jakość map dotyczących jak największego obszaru Polski wgłąb, dotyczy to zwłaszcza jak największego obszaru rzeki Odry - jak najbliżej Wrocławia. Zalew Szczeciński czy jest lepszy topograficznie jesli chodzi o szczegóły na goldzie czy platinium. Podobnie sama rzeka Odra.Czy w Polsce jest dystrybutor tych map żeby można naocznie zobaczyć różnicę.
Pytanie
rzewo
Czy ktoś z kolegów porównywał mapy navionics Gold 44 lub 45 z platinium + 15, chodzi mi o jakość map dotyczących jak największego obszaru Polski wgłąb, dotyczy to zwłaszcza jak największego obszaru rzeki Odry - jak najbliżej Wrocławia. Zalew Szczeciński czy jest lepszy topograficznie jesli chodzi o szczegóły na goldzie czy platinium. Podobnie sama rzeka Odra.Czy w Polsce jest dystrybutor tych map żeby można naocznie zobaczyć różnicę.
Top użytkownicy dla tego pytania
28
28
17
12
Popularne dni
22 Lut
15
23 Paź
13
4 Lis
9
7 Kwi
7
Top użytkownicy dla tego pytania
Paprykarz 28 odpowiedzi
pawlo29 28 odpowiedzi
Koza11 17 odpowiedzi
mariusz1976 12 odpowiedzi
Popularne dni
22 Lut 2021
15 odpowiedzi
23 Paź 2021
13 odpowiedzi
4 Lis 2021
9 odpowiedzi
7 Kwi 2019
7 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Navionics wydał sporą aktualizację, doszło 960 nowych jezior i jeziorek. W końcu coś się ruszyło. Jak chcemy podejrzeć co tam nowego, to trzeba pamiętać aby na stronie navionicsa w chart viewer urucho
bierjoza
@chojny83 Ja uzywam map Navionics :-) ale na jakim echu??? na jakiej echosondzie ma pójść??? Do jakiej echosondy chiałbyś coś wcisnąć? :-) Nie ma juz map w formacie Gold teraz sa nowsze Navionics+
mario
Wyszła aktualizacja C-Map (obecnie obejmuje prawie 800 zbiorników w PL): https://www.facebook.com/pages/category/Electronics/Lowrance-Polska-597830380361213/
Opublikowane grafiki
134 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi