admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Kto chętny na spotkanie przy piwie w Toruniu? Bez żadnych agend, wymogów, po prostu na zupełnym luzie. Spotykamy się przy piernikowym ... - Lurebuilderzy przynoszą to co chcą nam "oddać" w posiadanie - czyli proponują swoje magiczne przynęty.- Forumowicze, po prostu przychodzą i "oddają" to co mają zbyteczne, a "biorą" to co wydaje im się, że chcą mieć w swoich pudełkach. Przy okazji poznajemy się, rozmawiamy, integrujemy przed sezonem 2017 - może wyjdą z tego jakieś wspólne wyprawy.- Wędkarze poza forum - zapraszamy, przyjdźcie i poznajmy się - przybijemy piątkę. Wstępnie proponuję: 14.12.2016 (środa), 18:00.Lokalizacja: Toruń - szczegóły podam po tym jak określimy liczbę chętnych osób. Wpisujcie się na listę - kto chętny + informacja czy jesteś lurebuilderem i przyniesiesz jakieś przynęty. Ze swojej strony przyniosę gadżety ze Street Fishing Extreme 2016 - każdy dostanie miarkę, smyczkę, którą mieliśmy w tym roku. Miarka przyda się do pomiaru tego co złowimy na to co pozyskamy na spotkaniu ... 1. Remek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 1. Remek2. Tomek88 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Mam tego dnia drugą zmianę ale nawet przy pierwszej bym miał liche szanse się wyrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Mam tego dnia drugą zmianę ale nawet przy pierwszej bym miał liche szanse się wyrobić To może praca zdalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Jestem mocno zainteresowany. Ale.....hmmm do zaoferowania nie zbyt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Jestem mocno zainteresowany. Ale.....hmmm do zaoferowania nie zbyt. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pijesz piwo? Rozmawiasz z innymi? To wystarczy. Na prawdę warto przyjść i porozmawiać o innych rybach - mogą być szczupaki, okonie, pstrągi, klenie, sandacze, sumy ... cokolwiek. Chodzi o spotkanie i miłe spędzenie czasu z osobami, które dzielą tą samą pasję - wędkarstwo. Przyjdziesz? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 To może praca zdalna? Będę kombinował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Będę kombinował Nocowanie masz zagwarantowane Załatwię. A rano możesz jechać do Wwy - spokojnie 2h:20min (rano). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mxo Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tez z chęcią bym wpadł pogadać pobajerować cos wymienić np bo pudełka trociowo łośkowe cieżko sie domykają, ale za daleko mam ze Sławy do Torunia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinn76 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 O kurcze chyba będzie mi pasowało wleciec i sie spotkać.....chyba że znowu tesy,,,testy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Przyjdź potestujemy Zresztą spotkanie jest po to by testować a w np. Olbrachcie jest co Ten zestawik testowy mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Pijesz piwo? Rozmawiasz z innymi? To wystarczy. Na prawdę warto przyjść i porozmawiać o innych rybach - mogą być szczupaki, okonie, pstrągi, klenie, sandacze, sumy ... cokolwiek. Chodzi o spotkanie i miłe spędzenie czasu z osobami, które dzielą tą samą pasję - wędkarstwo. Przyjdziesz?Tak przyjadę możesz mnie zapisać chłopaków też postaram się namówić. Jestem niepijący więc służę pomocą jak byyyy coooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tak przyjadę możesz mnie zapisać chłopaków też postaram się namówić. Jestem niepijący więc służę pomocą jak byyyy coooooo Super! 3. Frogerset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tak przyjadę możesz mnie zapisać chłopaków też postaram się namówić. Jestem niepijący więc służę pomocą jak byyyy coooooo A przy okazji po nowym roku możemy w Bydgoszczy. Chętnie przyjadę. A jak znajdzie się ktoś w Grudziądzu to też zrobimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frogerset Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Fajnie by było jak by można gadżety z jerka nabyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Fajnie by było jak by można gadżety z jerka nabyć. Hmmm ... nie mam przy sobie i akurat tego nie mogę obiecać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Jestem zainteresowany i raczej wpadnę, miło będzie pogadać i poznać wszystkich kolegów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 1. Remek 2. Tomek88 3. Frogerset 4. Bartass. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaworek Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Wchodzę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 1. Remek2. Tomek883. Frogerset4. Bartass5. Zaworek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Jutro przejrzę firmowy kalendarz, może zabiorę się z Piotrkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Myślę, że również się zjawię Chęci są, to i wolne w pracy się ogarnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Myślę, że również się zjawię Chęci są, to i wolne w pracy się ogarnie.Marcin, wpisuję zatem na listę. 1. Remek2. Tomek883. Frogerset4. Bartass5. Zaworek6. Marcin1 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Trudno określić która zmiana mi wypadnie w pracy, ale wstępnie się piszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 1. Remek2. Tomek883. Frogerset4. Bartass5. Zaworek6. Marcin17. Siwypike Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi