Gromadzki Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Niestety 14.12.2016 nie będzie mnie w Toruniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 1. Remek 2. Tomek88 3. Frogerset 4. Bartass 5. Zaworek 6. Marcin1 7. Siwypike 8. Zack 9. Ezehiel 10. PrzemekL 11. Darek1 12. Krab 13. Majeranku23 14. KLANAD 15. Wyjec 16. lamiglas87 17. puszek7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zarezerwowałem Olbrachta (http://www.browar-olbracht.pl/) 14.12.2016, godz. 18:00. Hasło: jerkbait Napiszę do Was priv - poproszę o potwierdzenie obecności bo proszą nas o liczbę uczestników - ja też chciałbym wiedzieć ile przywieźć drobiazgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Proszę i mnie dopisać do szanownego grona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekt Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ja też skorzystam z okazji, żeby się spotkać i pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 To przyjdźcie proszę już bezpośrednio do Olbrachta. Wszystko jest potwierdzone. Mamy miejscówkę w piwnicy. Weźcie jakieś gadżety wędkarskie co by można było podotykać Spotkanie na luzie - piwko i rozmowy. Bez tematu, napinki i musu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dziękuje za spotkanie. Było super. Kolejne w styczniu. Temat - bolenie. Przynosimy pudełka. Z mojej strony przyniosę muchy boleniowe. Klasa spotkanie!!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi